[騙子梅毒 朝六晚十 一事無成]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1791]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
本身都唔撚信架啦 星期日冇撚啦啦成班除晒褲打飛機
我唔射埋一份有啲對唔住汁男
屌你老母又呃鳩我啲精
等到星期四先屌 依家講緊30/6前希望搞掂
呢個好似係巴要係30/6前埋數?
傻仔
之前唔係賣到7億咩 依家好似係佢人工問題 而且沙維想簽其他人先要賣佢
Lm
笑到噴水
我驚佢掛靴到未入到18球
呀更早晨
但係唔係未找人工條數咩
有d難
咁唔鐘意蘭蛇
而家換坦蛇咪一樣要操
岩岩睇training相,個白卡光頭仔乜水
個2億唔知要唔要包埋未註冊個2個既人工, 仲有好似美羊未找數既人工
之前從來未跟過坦蛇,第一轉就要操兩節體能,頂硬上,係就係慢小小,操完一轉,手已經好硬,第二轉體能已經手軟,行唔到咁,坦蛇睇量我,俾我操住一set先,勉強頂到,好不容易先捱到中午飯,去左福哥一間慈善飯堂到食,咁送左例湯黎, 攞起隻匙羹,我屌,提唔能起,右手已經硬能曬,我要用個頭壓低黎飲湯,心諗,仆街喇,重有半日點捱,好,食完飯,又操過,又熱又曬,已經出到沒曬汗,我知再唔飲水,一定會死,我愉雞經過tesco買支野飲,一野飲曬都唔夠,但起碼有返汗出,到岩岩完操練課時,佢地問我返唔返第二日,我話唔返,第日就轉會,好敬佩佢地,坦蛇真係唔簡單。
#mufc will be told they have to pay around £130m if Erik ten Hag wants to sign Antony (£70m-£80m) and Lisandro Martínez (£45m-£50m) #mulive [@TeleFootball]
每日開機第一個動作就係去google search 舒拉達連同舒賀爾尼有咩分別
之後每隔2個鐘就search 一次
就黎人都癲
搶raphinha啦屌
得罪講句 般狗上年係差 護波差 同成日鳩比
但佢射術真係唔差 假9可以試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞