[騙子梅毒 朝六晚十 一事無成]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1791]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
vds: 嗱我放你過曼 過到去記得水格狗幫襯多啲呀
泰狗立即滾回波圖

There is also a lot of attention to fullbacks as something could be done in those positions, while a new second goalkeeper will soon arrive to replace Dean Henderson who will sign with Nottingham Forest on loan [@FabrizioRomano, @caughtoffside]

https://twitter.com/manunitedzone_/status/1541454021403213828?s=21&t=-R31_-bJ1NEY4Um6kytrMw
驚叫唔郁班大帝
買定堆子弟兵
大慨係想快d 令曼行到佢既體系

另外就係 唔信曼d球探
其實岩,起碼有班人聽佢支笛。
Timber Antony Martinez
前Ajax Fdj Eriksen
條龍骨 都有佢識用既人係最好
隻弱智仔又出嚟吠
Eriksen 無跟過坦蛇踢比賽,不過有短暫跟操 知大慨點

但後防果兩件真係搞唔掂 明顯唔岩英超
Pau Torres 50m搞得掂啦
四年前真係
Man United Ready To Go To War With Rivals Over €90 Million Target
👉 https://buff.ly/3u6zo5d

https://twitter.com/UnitedStandMUFC/status/1541451535355346944?s=20&t=Xz4xXC82vIPv6SDYwHbIzA

90M 吹住先
有買貴冇買錯
咁要確立親信嘛 坦蛇都驚冇子弟兵 一定被你班契弟反
其實迪莊大家覺得簽唔簽到?
呢件俾坦狗用 唔買俾佢又發脾氣
攞龜黎做標準就抵 攞vvd黎做標準就唔抵 唔信佢會上到vvd level
ajax方面幾唔滿意曼聯個策略
佢地認為曼聯有同antony個agent事先夾埋 再去迫ajax放人
ajax個立場企好硬 曼聯唔好諗住拆我骨
同坦蛇講啦
50m 馬天尼斯同80m antony真係留返畀佢
佢都俾人拆慣㗎喇
最後咪又係金錢數字遊戲
梅毒不丈夫
問題係timber又買唔到,Martinez又比阿狗deal緊
傾一個Antony又拆乜野骨
梅狗
佢哋今年已經走咗三件
走多兩件就冇咗半隊正選
當初應該請paul mitchell啦
而家要跟足坦狗list, 條光頭狗又淨係識ajax人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞