[騙子梅毒 朝六晚十 一事無成]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1791]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁唔關我地事啦

梅爸爸
仆街po錯圖

梅爸爸
又柒
高山有冇譚神fb名
pin this
阿狗特別戇鳩
你睇d咩可以post錯依張相
上下㩒錯
🚨🇧🇷 NEW:

The first sounds are already being heard that Antony would like to make a transfer and that the striker thinks the asking price of 80 million euros is disproportionate. @MikeVerweij #MUFC 💰

係咪想幫手壓價
高山燈到丹比利有可能留隊
曼聯自己柒姐 咁遲先搵
ajax不嬲賣人既價位都好合理
而家標到咁高 擺明就唔想賣
我記得個幾月前antony個價都係60m
你個時唔傾 而家先黎搞人 人地咪加你20m
咩叫而家先嚟搞人
即係要坦蛇教緊AJAX嘅時候就book定位?
咪玩啦 唔屌拜低價拆佢骨走嚟屌曼買佢一隻翼重要開天價 留返自己用啦
究竟佢地有咩好 我好想要 rb 個中場 同德國個左閘
拖FDJ成個月慳10m
然後其他target因為太遲買 加埋貴番幾10m
睇佢個名就知啦
拜仁個兩件點撚同
一個係free ajax控制唔到
一個係唔續約得一年約 ajax只可以賣
兩件都係ajax一早就預左會走既人

而家曼聯追個d全部都係ajax想留既人 仲要係到就黎7月先開始傾
俾少左時間人地搵replacement 佢咪標高d個價等佢地買人個時輕鬆d
喂唔想放還唔想放 咩叫早唔傾而家走嚟搞人?
唔講以為Gravenberch同Mazraoui嚟咗我曼
咁咪就係唔想賣囉
咩早唔傾而家先嚟搞人偽命題嚟
咁你咪解釋下點解個幾月前60m 到而家80m囉
你俾少左時間人搵replacement 佢個難度咪難撚左所以而家加價囉
有咁難明?
就開操先黎同人講:喂 我想拆你骨
咪就係好簡單 而家都七月 要搵人替補好難 唔想賣開高價
講咩早唔傾而家先嚟搞人 即係坦蛇要4月就度定點拆Ajax骨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞