林作:我一千萬賭你驗 DNA !!!

932 回覆
1373 Like 42 Dislike
連開十個post 上曬新聞
無人想知
好鍾意你地陳家家奴指鹿為馬嘅賤種樣
民智未開嘅人先冇道德
好彩移咗民,對住啲香港人真係辛苦。
無得輸,講明驗就有錢收,不論結果
原來屈人唔係親生好有道德 不如你死番出去啦 又要屌又要睇 仲要屈人唔係親生 on99咁
咪傻,若果真係親生,邊會有人睇唔起,攞500萬做慈善已經攞到光環啦,又可以教訓下林作。

除非唔係親生囉,因為之前實牙實齒講到咁咪即係無誠信
你幾多歲 淨係可以匿埋喺間窮酸屋度笑人哋係兒子
自己睇吓鐘培生
選港姐有報道講過佢家族身家約15億
佢老豆佔7份1 大概2億
當翻左幾翻 俾盡應該得5 6億
so?
佛理睇多一次邊度屈佢,住喺香港中文都咁差唔死都冇用。
知唔知咩叫(就算佢係)
咁你又咁八卦上黎睇post,收皮啦
我唔想知答案喎,淨係想屌鳩你地班咁低賤嘅香港人。
跟500
香港人真係慘,要靠睇人哋係咪親生嚟娛樂
罰你睇多一次邊度屈佢,住喺香港中文都咁差唔死都冇用。
知唔知咩叫(就算佢係)
你覺得以林作嘅面皮厚度會因為你區區網民講一句兒子就會影響到佢咩
收皮啦
莊閒都未識分
邊個拎錢求邊個呀而家
成碌柒咁鳩bid 1千粒就要受你
娛樂有好多種
呢啲係香港特色娛樂
你咁洋皮豬咪走囉
咪話撚咗佢可以唔講唔回應囉
我係八卦係想知 但如果佢唔回應咁我講乜都無用㗎不過講個假嘅答案出嚟咪肉酸囉
你唔係八卦咪碌過算啦。
又要入黎睇又話人八卦,仲唔係犯賤
低賤用黎形容你呢d人就啱曬
冇諗過佢要覆
好似我冇諗過你會覆咁

我鳩噏咋喎
你又覺得問我因為你區區網民講一句兒子就會影響到佢咩會影響到我咩
人哋Jonny depp 都日日頭版啦
夠係人哋家事
其實度度都有
唔好咁井底
閒知對家最後都唔會肯驗or公開 賭5000萬甚至1億都得la
唔識睇中文?我要入嚟屌鳩你哋低賤嘅香港人咁就一定要入嚟㗎啦。
我梗係識 不過你條傻鳩唔係打呢句咁解姐睇下你打乜啦 「其實唔係親生 」
屌你老母人地明明親生你係度唔幫人假設唔係親生做乜撚野姐?
咁撚黑心 仲學人拎乜撚野光環 好彩你搬走香港,少個賤人係香港住不過走左仲日日上連登廢up都幾折墮
我係陳家。我會話一口價五億,就算畀人爆左有咩醜聞,開個記招講句對唔住有五億,幾好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞