林作:我一千萬賭你驗 DNA !!!

932 回覆
1373 Like 42 Dislike
公眾人物唔代表將私人嘢講晒出嚟㗎喎,而家呢啲私人嘢有影響公眾利益?
照你咁講,其實八卦咪講囉,做乜要唔認,你做乜要講大話?咁小嘅事都唔夠膽承認你去追問人哋係咪親生?
佢謊稱加拿大食物令人變成低賤嘅南亞血統 似收左港共錢逼害移民手腳
我同你賭囉唔駛你出一百萬,你肯賭十萬就得

出得嚟娛樂圈就預左要還啦,佢老母又水鳩人話食野食到咁,呢d叫自己攞黎
又唔係同你講緊嘢,上面條友話唔信呀嘛,衝出嚟柒。
都係職業兒子
戇鳩,佢個仔女永遠都係佢小朋友。
邊兩條當你戇鳩,自己被害妄想症,自己八卦就八卦啦,照你咁講,當你知道身邊任何人有自己嘅私人嘢,你就要走去問?人哋唔想答或者講嘅答案你唔信嘅話就係當人哋戇鳩咁樣?
可以唔講㗎佢可以唔回應
但佢唔係吖嘛佢話自己個仔食完外國啲嘢食突變
其實咁又點,你可以唔相信。
呢啲追問人地私事迫回答嘅風氣如果發展落去,呢個世界真係好恐怖。
點解唔承認自己八卦姐?
所以你見到啲道德撚冇乜腦
唔應又話家事 應左又家事
任佢哋up乜都得
唔使負責任
cctoy好撚煩
剩係喺cc台都算 同佢唔同意見就直頭追擊到隔離台
佢哋唔明咩叫言論自由 呢個世界總有人係唔同意見
十足十支那人咁 順我者昌 逆我者亡 我啱晒
我從來冇唔認咪撚老屈
我認我八卦
但同佢地呃鳩大眾無衝突喎
冇話你冇權咁做喎,話你哋黑心同埋香港人仆街姐。
香港人真係一個好撚賤格嘅民族
你認你八卦就得啦,唔好講咁多道理覺得人哋一定要答,冇人有必要滿足你嘅八掛。
無人明你
咁人地係親生你係度話人唔係親生又點 依家有問題果個係你喎黑心果個係你喎搞到人地家庭唔和諧係你喎 我地信佢係親生拎林作條仆街零用錢 有咩問題
咪話左佢可以唔答囉
你係咪盲撚屌笑撚死
佢先係最大贏家囉
玩到咁大 佢又冇影響
賭贏咗有一千萬分
賭輸咗 分身家又少兩個同佢爭
攞走個磅
現實版狂賭之淵
道德+1分 偽善 100分
佢成家加埋都 唔值一億
人哋講同唔講都唔到你理啦
承認自己八卦咪好囉啱啱講乜嘢咁多道理又話人哋係公眾人物乜乜柒柒
要滿足你好奇心,又要講到啱你聽嘅答案。

佢地係公眾人物
唔係親生又同人講係親生
係咪姐係欺騙大眾?

唔關你事咁人哋答乜都唔關你事啦戇鳩
成班民智未開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞