林作:我一千萬賭你驗 DNA !!!

932 回覆
1373 Like 42 Dislike
一家5口
每條頭髮 6000萬差唔多啦
你勁嬲
乖 去美國食返兩條激素腸就變白人㗎喇 唔使日日照鏡望到自己個支那樣
聰明仔
以前先勁多人話佢襯唔起陳家
運去外國幾間化驗所驗有得你唔信?
終於等到個醜人出嚟講
咁我又覺得唔會如果驗完係親生佢又走數一定比人講成世,而且鐘共上次打拳都無走錯,如果佢走數又顯得佢柒
我用$1000 賭你條J 根本無5 cm
如果係有5cm就唔洗心虛,行出黎公開比全世界睇清睇楚
有無5cm 都比1000蚊你,easy money?
你當佢弱智姐,佢擺明要響朵啦無論係惡意批評又好點都好佢以經係蠃左,加上對面一定唔敢驗
我睇唔到佢有講咩真話 早2年講過乜
淨係知佢係attention seeker
個重點都唔係價值高低 係個博弈度你提咗少錢 佢咪即刻有機會回你一槍 輿論已經贏咗 而家陳家反而兩頭唔到岸唔知點做
問心你想唔想知?而家錢又唔撚係你俾,咪再做道德撚啦
家族秘密嚟
分分鐘要買起佢全家先肯驗
其實有睇頭
唔好求其post 張result paper 出黎就算
搞大佢, 搞個直播節目
現場公佈
You Are NOT The Father!
陳爸身家過億
一仟萬你估佢係楊思琦啲貪錢撚咩
我不嬲都信,係班盲反永遠都會搬龍門姐,就算之前疫苗都係,開頭就大大聲話高官都敢唔打,到牙奠直播打就個個都話假繼續搬龍門,根本所謂“高調證明”先係最戇居嘅做法,信嘅你唔做都信,唔信嘅做完都係唔信,反而仲笑多兩鑊
林作係仆街,但連登仔有咩資格屌佢
次次陳家果家人影family相,就洗版式笑鳩人

依家有人做仆街挑戰人又屌番人轉頭

利申兩邊都唔幫,純粹想做埋仆街食花生
呢條友係有啲料到嘅,當初一百萬擂台明知輸硬都上台打,一句嫌錢少都無
林作:

我認同林作
唔係錢問題 佢家人死口唔認
掉錢叫佢驗係好侮辱
你肯定屌佢同笑鳩陳家係同一班人?
好撚柒呀林作,唔好再買水軍acc留言打飛機啦
比10億都唔會驗啦
因為根本就唔係親生

如果係自己仔
驗完 拎果1000萬做善事贏哂光環啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞