林作:我一千萬賭你驗 DNA !!!

932 回覆
1373 Like 42 Dislike
問題係佢老母話係親生
其實佢身邊有冇人會點醒佢? 定個個當佢弱智仔?

佢班保險𡃁敢唔敢話自己跟林作?
人地又點會陪你玩。
咪寧願你話佢地唔敢又好咩都好, 把口生人地度。

佢地點會咁傻咁低eq
林作咁樣叫「賭」咩?哩一千萬應該點都會被陳家收咗,無論結果如何?
係真既拿拿聲驗啦 easy money
係度摟摟另另 係咪驚驚
我都唔知點解啲人係咁拎來講
係親生定領養又點 唔駛同人交代

連登間中就有人開post講
一千萬如果真係親生老虎蟹都驗啦
話唔驗只會比人覺得身有屎講一世
三億啦,三億就夠喇
人地家事 鐘意點講咪點講
點解要質疑人地到公開話俾錢賭 咩心態
如果搞得成,到時就會有公證人出現
即係咁,一千萬叫我同我老母驗就話多啫
對家住九龍塘屋地既人黎講。。。
收你一千萬仲要做馬騮戲,個價又真係低
一百億美金會唔會少左d?
無論結果,yes
不過唔驗就冇錢收,林作好明顯就係賭佢唔敢驗,咁佢就可以繼續免費呃like呃follower
屌,陳凱琳自己間唔中就提/post相比人笑佢老豆你唔講明顯佢自己消費緊屋企人keep自己人氣,你地越笑佢越開心
咁唔好回應咪算囉,又要大鳩人嫌錢少
依家人地肯出,你咪柒囉
冇計啦,咁佢又回應人哋串佢唔夠錢
佢post屋企人相 or 提屋企人有咩問題
佢老豆十幾億身家為咗區區一千萬驗?
係咪親唔親生都會俾林作拎嚟做話題
而且一同林作扯上關係就沒完沒了

好似鄭膠穎咁講 唔回應先係最好回應
不過咁樣鬥大先好睇,因為最後一定有個輸家
睇落真係幾care又post相又盛
有錢人玩意
由100萬 咁快升到 1000萬
咪就係,一係就唔好應,串鳩人少錢

依家搞到大家都要笑你遺傳學奇蹟
無錯講真明眼人都知唔係親生
林生......其實我同我老豆,老母都唔係好似樣 我都可以驗DNA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞