林作:我一千萬賭你驗 DNA !!!

932 回覆
1373 Like 42 Dislike
咪玩啦,當年angelababy夠拎晒醫生報告出嚟證明無整容,換黎嘅咪就係一班盲反繼續搬龍門又話係假既又話唔計咁然後繼續盲反,呢個世界邊有咁完美你拎個報告出嚟就個個收聲咁,拍戲劇情都唔會咁順利啦
林老母都係白卡
俾人搵出嚟就另一回事啦
佢哋冇可能唔知一張咁嘅相,係好大機會引起軒然大波但佢哋都選擇主動公諸於世
其實就算1億...D人咪又當佢係傻鳩....有幾型?
真係得呢度D7頭係咁ON9...有D野...真又好假又好...人地老豆都唔介意...
D記者都唔會去追問...
都係個句...人地屋企既野關你撚事咩...佢地唔係親生會收左D唔應該得到既利益?影響到人?
落左訂再講啦
驗完走數點算
有錢人洗錢既方法真係好多種, 屌
MJ係白斑症
講咩加拿大激素侮辱香港人智商已經係雞姦死罪啦
兩母子都白卡,白卡都咁多人理
你點會唔似啊
你好似狗咁跟住林作去追住人咬都睇得出你智商既
陳家其實拎住道德撚高位可以撚鳩個傻仔點知同個傻仔癲,拗呢樣果樣
呢單野
無論最後有無拎呢筆錢
都可以成功搞到人地頭家有裂痕

如果唔驗
佢地就多個理由成世形住自己唔係親生

我諗最好玩法
係自己私下驗完知道結果
先決定拎唔拎埋嗰一千萬
反正驗完可以再驗
Cls我先唔會為咗嗰一千幾百陪你顛做cheap囇
家姐勁呀,原本就係家事唔洗應,結果就變左錢銀問題,可以交易,林作一upbid都唔驗又樣衰,驗左係親生,大家分1千萬,驗左唔係親生,仲少兩個分身家
一千萬驗dada家姐個女得唔得
陳家:fold
幾時驗啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞