林作:我一千萬賭你驗 DNA !!!

932 回覆
1373 Like 42 Dislike
送緊外賣
因為林作根本就知道佢哋唔敢驗
都唔知佢做乜撚
你有冇諗過佢真心膠真係信係親生
其實作仔條友 係咪搏陳家大返佢一千萬叫佢驗 條友實仆去驗賺錢
越來越覺得係扯貓尾
林作一向都係做受人錢財替人消災嘅角色
鍾培生要出名 佢就收錢俾佢打
依家可能係陳家想人收聲
咁咪叫林作challenge佢然後攞去驗
當中有無造假唔重要
因為就算佢地自發出嚟驗
驗到係親生都一定有人唔信

林作嘅角色係奸角
將佢嘅「敵人」陳家推做protagonist
做場戲俾大家睇
最後驗到無 佢要磅水
大家睇到邪不能勝正
好似細個睇火箭兵團俾人打上天咁
拍手完場 然後又呃個news cycle
盲反? 你就盲啦話佢冇整
五千萬撐唔撐?
佢屋企有冇1千萬cash都成問題啦
為咗名譽驗
唔驗佢哋啲朋友圈子都會覺得佢係野仔
就算明知唔係親生都應該收錢驗啦
跟本都冇時人在意你全家 當自己真係明星咩
驗完袋10m 過兩日啲人又唔記得
你講林作?

淨係佢同佢老母而家住緊嗰兩間屋
你知唔知值幾多錢
都仲未計其他身家
唔係親生好似無錢收喎
咁你入黎個po 做乜鳩 林作自己出po 關你撚事
我一直都係講緊呢樣嘢,就係你呢個reply咁,根本有醫生報告都無意思,個個都話信自己隻眼就其他乜都係造假,細佬個咖哩樣根本點驗人哋都唔會信,有報告都話信自己隻眼,咁佢仲驗嚟做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞