[一個都簽唔到] 曼聯終極FF轉會窗暨原陣開季吹水區 [1787]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
樓上個傻閪愛的迫降fans 立即斷腳斷賓周 dllm
同撩交打
佢有冇研究過堅尼同加度素個身高身型
ddg 一定唔肯後備龍門喺球會一做後備就玩完
講打交我只信麥龜
咁正常休季係做依D操體能既
戰術野係埋班先一齊練
國家隊點都無佢份,出面又出唔到佢份人工

佢肯留一定留,除非佢堅持好想踢正選就無計
唔係伊巴咩
練到咁撚大隻 落到場撞輸一次都屌到佢飛起
C朗同個仔驗dna 未
一早驗左啦
唔係點會接返黎 再逼人老母簽紙唔可以認仔
佢走定續應該點都要減薪
就算肯減又要正選都係得D中遊球會
但都afford唔起佢份糧啦

麥龜變爆炸頭(剪咗)
咁應該真係同爵爺唔用佢個陣咁囉
佢要踢開心足球唔夠上一代咁刻苦
生活只係得足球無乜娛樂
佢由頭到尾都無變
只不過兩邊都真係唔夾
走係對大家都好事
上年走起碼都收番小小
垃圾管理層又死磨爛磨
放心啦唔會輸
佢哋臨埋身個下會收步的
依下絕技MBE 最明顯
至於麥湯就繼續緩步跑同眼神防守
唔會撞輸
好彩唔係爛西
為公義啦
米能扮女人啦 嘔呀
打交係一種互動
伊巴係打人
如果係得一次機會,一個quota,唔知佢會唔會係對祖雲達斯時用
驗真d
真係唔同樣
牙朗咁靚仔
麥湯向隊長學野, 一野踩爆隻爆料毒瘤春袋
點對祖記呀CHING
🔴 Dividend pay-outs since 2016 = £125m (£11m due to Glazers today)
🔴 Matchday income plateaued around £110m
🔴 Player sale profits since 2012 is £110m compared to #LFC's £358m, #CFC's £583m & #MCFC's £233m

@dansheldonsport on ow #MUFC have 'burned through cash'.

https://twitter.com/theathleticuk/status/1540228479752577030?s=21&t=vtpn_L9wfWsoJe8tYxr8pA
佢應該係學哥列斯卡個種box to box 當初都唔明點解係要學馬迪 學到一半都已經好好用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞