[一個都簽唔到] 曼聯終極FF轉會窗暨原陣開季吹水區 [1787]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
曼市警方在禁錮綠木
譚仔3哥d 支那文岩佢地 d 懶人去睇嘛
講普巴呢d唔岩睇咪話論文囉
下個Po copy 返出嚟
今晚睇
仲要有人提佢引用人哋既文記得落source佢就block鳩人
完全冇綠木消息
想練咁既身型
喂pin 撚左佢算啦 下下都quote
碌撚死人咩
ddg睇今年表現先知續唔續約 就算續都可能要佢打二龍
Heaton老 加上唔見有青訓彈起
雖然好似傳緊Bachmann頂甸軒
但應該有表現加坦蛇岩用都仲可以下季氹佢番黎打正選
雖然體型力量係緊要 但佢連基本球商都唔掂
守波一定勁 係睇冬甩做唔做得返v92嗰時啲傳送
大隻身型好有撚用咩,屌你老母個腦好似花生咁撚細
至少佢應該無俾人取消保釋、還押候審
耐人尋味
咁佢目的係收人山 練大隻啲都好合理姐
唉屌間球會完全管唔到球員
踢波係要練跑練腳
成班去哂力威健身
其實係反效果
原來係屌Fred telles
又唔敢屌福普連
原來係tg
練腳練氣啦屌
練上身只會愈練愈鈍
咁睇又好似佢食咗摩佬死貓
瑪麗醫院可能都好過曼聯medical department
首先佢傷左個段時間去左睇NBA喎
比人問係咪去玩有咩問題
咪撚再quote la dllm
碌能死人 再quote 者立即斷腳
如果佢場場都好似佢以為最後一場主場咁踢 就唔會搞到雙方咁又愛又恨

+1
2星期前覺得佢走,大家好黎好去就算
佢套自傳 令我對呢條友好反感

如果個個球員離開曼聯 都好似普巴咁公開數臭曼聯
你地接唔接受到先 曼聯其實對普巴已經好好
但睇唔出普巴有幾愛曼聯

完約走人唔係反骨,反骨係佢公開講曼聯用300k 續佢offer nothing
對佢好好就唔會sob式咁叫佢留多一年啦
有無睇上次有巴打講睇完成套野根本另一回事
究竟套嘢講咗啲乜

係咪做廣告引人俾錢睇
老老豆豆,我睇哂成套野,個D記者其實係幫佢宣傳緊
因為套野真係無料爆,仲要好悶
CAP出黎個2句就已經係成套有講個2句

套野有講其實未傾人工
肥佬話錢係最後先傾,第一樣係傾合約年數先,係呢項已經收左皮
肥佬同個律師係咁講呢份係佢最後既長約,但係個會唔比
同埋一開頭有講上季完季已經講哂走,係呃左佢留底
又係呃VDB同LIN個D對白,我地個PLAN入面你係好重要既部份😂

佢一開頭就講21年5月最後一場主場,普巴當左係自己最後一場主場好搏命,但係入唔到波,返去喊
跟住佢老婆好ON9咁講左句類似返到屋企唔好講公事之類既野,叫佢唔好諗
跟住成套拍佢同佢老婆都無講過踢波既野
就講佢地點樣識,點樣拍拖生仔結婚
佢拍3,4個月左右,大部份時間都係講佢暑假同老婆去美國玩
係開頭同最尾先講少少曼聯
有一集成集ON99佢同馬度迪係到傾湊仔經,第時個仔去邊到讀書
仲要成套野一時法文一時英文睇撚到人訓著

不過有野睇到,就係普巴真係好懶
唔係講訓練同踢波
係講平時所有野都比哂肥佬搞,佢剩係訓練,踢波,放假陪老婆
唔係佢老婆幾靚都頂唔到5集
一集廿幾分鐘
當睇套戲咁長
減埋片頭片尾好少野睇

仲要集集開頭都係ADI廣告雜誌,係咁影佢著ADI做GYM
唔知做咩佢係咁著日本隊波衫
唔知係咪,但係好似有講佢係好鐘意藍色波衫
唔知因為佢老母帶佢睇馬賽定咩
話佢老母第一件繡比佢既波衫係藍色字

懶人包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞