[一個都簽唔到] 曼聯終極FF轉會窗暨原陣開季吹水區 [1787]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
傾唔掂數唔會落bid掛
集氣
Polaris Sports Limited, a subsidiary of Gestifute
但之後摩識用咪上神枱
呢種爛仔daddy最愛
梅毒知錯 坦克乃念最初
格狗都快樂過
分期對疤無意思
咁bid法又哂時間
疤咪講左唔要add on
搞咁撚耐 出高左5m咁多
巴塞bid利雲咪又係€35+5m, 一樣開低價
用爆用得最好係V92 啦

摩狗都係當佢plan B咁用 入唔到波就斬俾佢

V92係打BTB打到幾勁 後面9揸 俾人迫到傳唔到就搵爆黎斬 之後回後再搓 / 一腳就送到個波上final third
直到俾摩狗用Zouma man mark破撚左
唔賣唔好賣
34歲 一年約
40m euro 算ok啦
加add-on絕無意義
它不會扭轉巴狗的心意
迪莊是失去了收結一首詩

彷彿聽Fab狗故事
今天我豈可關心多一次
又再讓這刺痛一再開始
巴塞同曼聯一齊磨啦

Bayern sources feel Barça's new offer for Lewandowski is still not enough [@FabrizioRomano]
Fifa 個admin 係咪痴咗線

啊 bid人從來不易
Bid 多兩次無意思
直頭這夜方發覺
梅毒是何幼稚
若是熱烈地再bid多次
放棄原來更易
De Jong這夜失去你
亦笑說不介意
屌你老母牙朗都話叫fit
Son 仔個樣
仆街好似唐仔

🗣 "Pogba, Sanchez, Falcao. We can go through a very lengthy list!"

@MelissaReddy_ believes Man Utd are conscious of their recent failure in the transfer market and are keen to fix it 👹

https://twitter.com/skysportspl/status/1540006870697508864?s=21&t=j5n9Dj_vKfClqKQNeJ0j_g

正臭雞!打下強姦都唔比
Manchester United have offered Christian Eriksen a good deal and the ball is in his court. #MUFC [@Malachians]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞