[一個都簽唔到] 曼聯終極FF轉會窗暨原陣開季吹水區 [1787]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有時唔怪得點解曼聯咁多大帝
球迷有份種出黎
曼區最愛球員
突發

Fdj

仲未簽到
究竟要幾犯賤先會繼續吹奏反骨 twice 嘅仆街?
Pogba only wanted Juventus as Man City were trying to persuade him also with Pep Guardiola involved in direct calls, but Paul’s heart was already set on his move to Juve.

真曼,有冠都唔痴
其實佢點反骨
你話佢加盟以黎表現無預期咁好就話姐
歐聯亞軍World XI中場
踢到滿約走 = 反骨
點解greenwood完全無消息?
係咪即係繼續保釋候查
曼聯咁多年根本當佢工具人,
瘋狂換佢位置
身邊果位愈轉愈廢
都肯同你踢咁耐
仲要數據唔差, 我覺得佢走後屌鬼都合理

法國隊簡簡單單話你知普巴點用,
一件勤力肉腸加兩邊高走位意識翼鋒就搞掂
知佢地好撚憎普
但真係唔知反骨位係邊
屌師識用干狗識用迪甘斯識用,曼聯都叫識用過一段時間嘅
曼好中意將一個偏向進攻型嘅中場 改造變防中
蘇蛇都識放左中場,但係mcfred根本逗唔住
藍天
smith直頭前鋒變防中
McFred點同Kante 呢啲比
普巴踢得最好戈段係蘇b做臨時領隊18-19戈季 有hehe Matic (未回塘)逗住
佢未走人 係走去係條19自傳 話鳩曼聯
本身未有呢條片 我都有幫過佢講說話
話佢俾人屈麻煩搞事
Hehe 都係改造嘅例子 係畢包明明係j佢踢攻中放直線 黎到曼之後淨係可以j佢熱血同勤力
普巴斷腳未
馬迪逗+靴駁腳+普巴壓前踢三中場嗰段勁到仆街
過咗廿場靴傷馬迪回塘高層用麥mcfred直接頂上根本係on9
蘭蛇回家啦
咁唔止嘅,耐唔耐都有靚直線俾,攔截man mark都勁,仲要靚仔

仆街木狗唔續hehe,買隻樣衰黑鳩芝娃娃
fred好樣過麥佳亞啦
80m買麥佳亞先係降低曼聯顏值,再將曼聯水魚呢個名推上高峰
個種workrate 同戰術執行力 都唔係個個球員有啦

熱血我以為你講麥湯添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞