[一個都簽唔到] 曼聯終極FF轉會窗暨原陣開季吹水區 [1787]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
仲頂撚贏費蘭尼tim
佢最撚錯係存在係呢個世界
抄法國功課買佢就要逗返防中,hehe走馬迪回塘,拎mcfred去頂

高價買麥龜,走去轉型踢高位已經鳩,防中仍然係mcfred

買人完全無諗過長遠,鳩撚到
木狗帶領下根本冇乜邊樣野做啱
有排重建
又到星期五仲未有消息,之後兩日d英國佬例牌冇update
咪講咗0 signing 開操
無期望啦
Flamengo are preparing a proposal of €5m for 50% of Andreas Pereira's economic rights. #mufc remain firm and ask for €10m. United are annoyed by Flamengo after a verbal agreement in January, then retreating from negotiations #mulive [@simpraisa, @thirfernandes]
對佢好好就唔會sob式咁叫佢留多一年啦
有無睇上次有巴打講睇完成套野根本另一回事
今日必簽fdj 因為格狗今日又係曼攞11m走 一定簽fdj轉移視線
點樣買5成economic rights
幾多錢都賣啦, 留多一年都唔似會用
套嘢仲要唔係今年拍
係上年拍完 都未走人 就咁有心思拍呢啲
究竟套嘢講咗啲乜

係咪做廣告引人俾錢睇
好似講曼聯得幾句野
但就煲到勁撚大 之後引鳩你班曼狗睇
睇完屌鳩佢又無所謂 刷下 hit rate 又賺返筆曼狗錢
洗鬼轉咩,鍾意拎你幾多都得
[咪撚再追迪莊啦] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1781]
https://lih.kg/xmaDHuX

可以問下陸星材巴
[咪撚再追迪莊啦] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1781]
https://lih.kg/xmaDNnX

仲有段
完全唔知
新聞好多時為咗吸引人睇就斷章取義

要fact check但又唔想俾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞