[一個都簽唔到] 曼聯終極FF轉會窗暨原陣開季吹水區 [1787]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可能開季都仲講緊
https://youtu.be/9PebfidEcgw
fuck off fuck off
另外當年係咪踢完國家隊無歸隊
佢係返嚟狂屌PUTA PUTA 咁我先覺得佢仆街
1. 買DLC夾佢 但買左d乜撚返黎
2. 屌鳩hehe貪錢主要得兩個柒頭
唔hea㗎
上半季好勁tim
其實唔想留係無問題
唔夾無謂勉強
佢最狗係世界盃之後唔返嚟報到
迫曼聯快手賣佢
你想走, 起碼都返球會, 俾少少尊重都仲可以好嚟好去
普巴幫格狗分錢轉移視線
好啦, 我收返
高價買返黎就唔洗搵人夾咩
仲有人話買埋deligt, 到時真係唐氏一家親
講到掛靴
老老豆豆,我睇哂成套野,個D記者其實係幫佢宣傳緊
因為套野真係無料爆,仲要好悶
CAP出黎個2句就已經係成套有講個2句

套野有講其實未傾人工
肥佬話錢係最後先傾,第一樣係傾合約年數先,係呢項已經收左皮
肥佬同個律師係咁講呢份係佢最後既長約,但係個會唔比
同埋一開頭有講上季完季已經講哂走,係呃左佢留底
又係呃VDB同LIN個D對白,我地個PLAN入面你係好重要既部份😂

佢一開頭就講21年5月最後一場主場,普巴當左係自己最後一場主場好搏命,但係入唔到波,返去喊
跟住佢老婆好ON9咁講左句類似返到屋企唔好講公事之類既野,叫佢唔好諗
跟住成套拍佢同佢老婆都無講過踢波既野
就講佢地點樣識,點樣拍拖生仔結婚
佢拍3,4個月左右,大部份時間都係講佢暑假同老婆去美國玩
係開頭同最尾先講少少曼聯
有一集成集ON99佢同馬度迪係到傾湊仔經,第時個仔去邊到讀書
仲要成套野一時法文一時英文睇撚到人訓著

不過有野睇到,就係普巴真係好懶
唔係講訓練同踢波
係講平時所有野都比哂肥佬搞,佢剩係訓練,踢波,放假陪老婆
唔係佢老婆幾靚都頂唔到5集
一集廿幾分鐘
當睇套戲咁長
減埋片頭片尾好少野睇

仲要集集開頭都係ADI廣告雜誌,係咁影佢著ADI做GYM
唔知做咩佢係咁著日本隊波衫
唔知係咪,但係好似有講佢係好鐘意藍色波衫
唔知因為佢老母帶佢睇馬賽定咩
話佢老母第一件繡比佢既波衫係藍色字

總之成套野睇到佢平時d關係就係同白lin好撚fd,華拉尼好似一般
同埋唔知點解原來同j仔好熟
成套係睇佢老婆頂住

套嘢有冇話佢同法國國家隊邊個隊友比較熟?
基沙文
好撚fd
同埋馬度迪
佢去美國玩,馬度迪叫佢住佢屋企,話有9間房比佢住
佢哋兩個都冇同佢做過隊友除咗國家隊
嗰陣時佢已經去咗國際邁阿密
白lin同普巴fd到會坐同一架車返球會訓練
普巴好鐘意邁阿密呢個城市,佢老婆都係個到識
唔怪得條友成日放假嘅時候去睇熱火

好似話有次傷左,肥佬叫佢去個到醫同做康復訓練
佢有入熱火d訓練場打波,有拍出黎
佢話佢本身係揀做足球員定籃球員,最後因為佢老母鐘意踢波先揀踢波
但係睇佢打籃球都幾勁
同埋睇到肥佬幫球員搵錢係好勁
所以點解肥佬話傾合約最後先傾錢,因為錢佢可以幫球員係第2度搵

佢有講普巴係美國會去音樂節登台
好癲
EDM 嗰啲
同埋上烹飪節目做嘉賓
好撚多,佢剪左出黎
話lockdown期間好多人睇佢好撚紅

普巴呢套都係上年想傾曼聯拍all or nothing傾唔成先轉搵佢
睇得出套野無咩預備同拍得好求奇
我睇左半個鐘朗尼個套,講故事好過普巴呢套十倍,講結婚個到

我睇佢係肥佬話去美國暖d既地方操係會好d
剩係醫療個d都已經勁好多
咁LA嘅天氣真係好好
美國嗰啲訓練設施呀同埋嗰啲Trainer真係好pro

睇熱刺個套,son仔傷左仲係d軍醫問佢痛唔痛,叫佢自己估個程度去睇下做唔做手術
普巴呢套係勁多人照野又搵野電隻腳
成個實驗室咁幫佢睇
係,一開始son仔話唔係好痛,以為無事
最後要做手術
懷疑曼聯有冇呢d儀器
伊巴斷acl都係自己比錢叫肥佬帶佢去美國醫
你見盧卡古個腸有事都可以2季都唔知,一去國米就發現到

曼城個套未睇,但係估就有,因為佢好多野都係新起
米蘭就出左名2間球會d醫療都好勁
阿狗軍醫出名獸醫

睇佢講普巴暑假去美國都有個人跟住佢同佢操練
貼身安排佢訓練個d
又舉重又落草地又瑜伽,日日都要做
即係Personal Trainer啦
佢應該又要做埋啲體能訓練
但係有個位睇到佢懶,就係條友要佢操4日放1日假,佢話頂唔順,操3日就要放1日

佢講摩佬話佢係virus既事件講左1分鐘
就係話摩2季佢傷左,去左miami醫同埋做康復訓練,跟住有人影到佢係路邊同條女一齊既相
摩佬就打去屌肥佬,話見到張相係咩事,點解會係到玩
我地係到搏緊命你就係到玩,係咁屌之類
跟住普巴就同佢講話自己已經一日操三課,你睇張相就咁屌我,就反左面
當然呢個係佢既版本,我就覺得係避重就輕講少少當交差

真係好撚悶,好似兩公婆拍vlog咁
又睇唔出佢地有幾甜蜜,雖然朗尼大家都知成日叫雞,但係佢個套拍到佢同高蓮個故事幾甜
如果真係想睇,建議睇頭尾2集,頂盡
套野拍到蘭sir上任call佢返去就完,所以其實係5月拍到11月,中間夾左個暑假,無咩野睇

懶人包
斷完左,再斷右
依個係我見過最長嘅懶人包
呢篇要mark低

btw, 咁大篇仲算唔算懶人包
依篇唔使殘->繁
睇黎三哥唔會copy & paste
長既懶人包
隨時買完dejong 番黎夾mcfred
踢幾場比曼區會然屌水貨
勤力嘅懶人包
老老實實 現今球壇有邊個球員 要不斷搵人解放先有好表現
Ching 打論文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞