英國61歲男子捐血被職員問是否懷孕,男子拒絕回答並即時離場

309 回覆
1354 Like 50 Dislike
新一代woke撚到仆街

美國第一,英國第二

所以移民去英國既下一代遲早都會同佢地,你唔會避開到,只不過係另一種形式,左派既勢力係無處不在
cls pre op 都叫變性人
我當你食hormone, 不過仲大鑊

真係cls 我理得你心理上傾向邊個性別
你生落嚟唔係分唔清jerjer 定 鮑魚
就唔好作個性別出嚟 seek attention

男人會大肚喎
利申 post op 嘅話 我冇嘢講
你習慣遷就其他人
就等於接受其他人控制
所以真正有腦既人 係唔同你講"常識"
而係"製造常識"
分男/女form why not咁佢性別認同係女但個身係男都比張女既佢未得
再唔係分三個 男/女/其他
個阿伯都幾無聊,唔係咪剔否囉,搞咁多野做咩
不嬲問卷都有弱智問題架啦,唔通覺得反智就即刻唔填走人?
如果有追開外國d新聞 其實左膠已經愈來愈痴撚線 淨係pronoun都作撚到有20幾個 問what is a woman 都唔答得 一係就比人批鬥 如果你係男人唔肯同變性女人一齊 就係歧視
利申:唔反對les gay但淨係覺得左膠好撚嘔心
關code狗咩事
code狗又食死貓
D requirements 係 user俾
design完個客收貨
code狗先去dev
擺到明係唔like你間左膠反智機構唔想捐血比你係咪有咩問題?
班sexist可以因為common sense問題唔gur
正常人就唔可以因為你d on9問題唔gur?
你會唔會認同sexism係小題大做?
有時好撚想去英國 但見到太多woke撚就好驚
香港就共狗洗腦 英國就左膠洗腦 4 5歲已經要睇drag queen shows 日日同人講性別唔係二元 又叫自己做non binary
佢根本唔知外國而家d機構有幾矯往過正
所以話it 狗真係垃圾黎
就好似覺得男人唔會懷孕噉
明明今時今日例子多不勝數,個阿伯都係接受過去畀人製造嘅常識
用生落嚟有冇jer去判斷生理性別根本唔準
有congenital adrenal hyperplasia嘅人就算XX染色體,個陰蒂一樣可以成條J咁大
就好似英美外國勢力一樣無孔不入
其實個機構都係比lgbt 班人搞
唔明有咩問題喎

份form所有人共用,方便記錄同風險評估姐,就算信奉二元性別嘅話咁都冇問題㗎,因為男女都係同一張form,冇理由亦都冇必要就住一條問題而突登設計多一份專為男人嘅form嚟增加成本

咁你係男人大唔到肚咪寫no囉個份form又唔係專為你一個人而設

想講做general body check同打針嗰陣都見過呢個問題,快快手填no跟住即刻過下一條

係咪佢地去呀?
男人懷孕咪又係只係現今製造出黎既"常識"
到你60幾歲 發展到咩同性人獸婚姻合法化果陣
你都係咁上下...
問幾耐冇黎m
同性婚姻合法化就唔使等60歲啦
動物理解到咩係婚姻同consent 的話,佢地點結婚關我撚事咩

日心說其實都係哥白尼呢啲deep state製造出嚟嘅常識
咁佢都係有一個條j咁大嘅陰蒂姐,都係女嚟㗎

利申覺得sex同gender可以分開嚟睇,不過sex一定係與生俱來同係有分男定女(唔計陰陽人的話)
咩類比黎
好多政府 form 都係咁問㗎啦

例如就算你填 2000年後出世,佢都會問題問你1997年前,你有冇做過某啲嘢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞