英國61歲男子捐血被職員問是否懷孕,男子拒絕回答並即時離場

309 回覆
1353 Like 50 Dislike
邏輯上男人可以答no架啵
我喺其他地方都見過唔少啦 例如打疫苗前嘅screening form
冇人填form遇過咁嘅問題?真係咁稀奇咩?
多鳩餘,直接填NO咪得囉
西遊記叫文獻紀錄?你無事呀嘛
咁都可以俾位你入話連登仔
99個人會填no就算
得1個麻煩友會搵野嘈
一句NO一秒完成,咁煩為乜野。
可能更年期,所以特別敏感,D血都可能….不要害其他人。
如果其他人做真係幾撚柒
你問條弱智問題
我點解要答你?
不如你去驗下智力先
個問題不在於填唔填no

係條友問佢可唔可以唔答
「唔得,你唔答就捐唔到血」

呢一句引人反感

有人用電腦出error 反駁
其實呢個唔係原因
如果答佢,係呀我地都知好on 9 但如果空左我地過唔到電腦
咁阿伯就唔會走左去

阿伯嬲係 ,屌你我黎捐血
有條白痴問題我估可以唔答
點撚知你咁串話唔答無得捐
咁我咪唔撚捐囉DLLM
「你無尊重人嘅身體自由blablabla⋯ 你係納粹!」
lgbt分分鐘係中共搞出嚟
根本有撚病 點解社會要就晒呢班騎呢怪
答有陽具咪即係等於唔會懷孕囉
首席女權你支唔支持變性人可以平權參加女子運動會?
冇咪答冇囉 又唔係你答咗條問題就會變咗性,好似佢條問題問你係咪傷殘咁,你冇事咪答冇囉, 加上英國填form呢啲成日都好多唔關事嘅野架啦,
阿伯:我捐咗30年血,從來都唔需要答呢個問題
左膠:你唔答就無得捐血

究竟邊個反智d
因為懷孕唔可以捐血,所以依個問題一定要答 Yes or No 唔可以Blank or N/A

咁我當將張Form 改成Male 就Skip 依個問題,即係If Male then No , 又可以有人出黎屌Male 都可以懷孕唔公平乜乜乜。

要屌總可以搵到野屌既
male/female 呢個問題仲敏感啦
如果呢個問題今時今日喺張form度只有二選一 肯定畀人投訴到渣都冇
其實個男人好迂腐
串到應一應
我身邊好多fd都愈黎愈反感依d政治正確野入侵正常生活
有錢國家d左膠食飽飯無屎屙,一路用iphone一路支持共產主義
呢個真
左膠已經入侵哂大家既生活
唔係你唔睇就冇影響
電影 netflix 獎項 甚至職位
都係黑人 女人 優先

而支持呢一班人既人根本就係社會垃圾
識spin又識玩人格謀殺 犀利
左膠左癌wokie禁撚癲 正常人畀佢地迫到傻至真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞