Affordable Watches 手錶討論區(14)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
望吓Oris Artelier Complication?
香港係咪無架 就咁睇得啲外國錶網有
清幾時買
依家成9k
感覺得logine master似樣啲
如果唔係你果隻perpetual嘅jlc
可以望下junghans meister kalender
或者fc嘅business timer?
呢條line石英嚟 affordable 10k樓下
如果perpetual calendar條line就唔affordable
隻 ezm3 到都未到手就又睇中左隻精工 SPB237
有無巴絲知咩水位同邊度平 d ?
爬完文睇中nomos tangente同呢隻longines
想問吓值唔值呢個價
https://www.thewatchcompany.com/master-collection-automatic-silver-dial-mens-watch-l29094783.html
浪琴嗰隻幾好,不過有少少厚
想請問巴打買seiko 係咪新泰會有折,見佢fb 個現貨價同時間廊個d 一樣
隻錶唔錯,而家日元好平,去日本啲手錶網尋保都有唔少好野
平過 joma
日本有好多舊款同絕版精工好撚抵,買翻嚟做翻保養都好平
感激
Frederique Constant 應該啱你
類似款可以睇埋Montblanc 112534
9k hkd?
我8/6 夜晚買
14/6 本來送到
改遲咗一日先收貨
都幾快

啱啱好搵到好嘢
即係 amazon 肯換俾你,不過就要你自己寄返俾佢?
lobor 係香港牌子
成名於日劇[如果三十歲還是處男]

你是魔法師嗎?
肯換
運費都唔使俾
佢仲叫我等收到新嗰隻錶先至再return
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞