Affordable Watches 手錶討論區(14)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
如果冇印唔包兩年就...
可能搵第二間洗
洗完仲專登放平日去拎...
有套lr preset但個preset冇點郁顏色
本身影嗰陣white balance都較得偏藍
你不如問吓 amazon ?

呢隻抵玩呀,感受一吓平精嘅樂趣
Long live the king
條帶喺邊買?

輕輕一推

happy friday
第二啲錶拆出嚟
等咗十鳩幾年先有機會買到嘅錶
幾型喎,可以日日換
68 鎂 5 條

巴打幾錢入手,我都心思思想買

細個隻Timex壞咗好耐。自從返工買咗apple watch就冇換過。

手痕想戴吓Pilot Watch,Laco/Stowa/hamilton都有望過吓
個扣幾正,有無其他色
有呀,我想要全部淨色

https://www.zuludiver.com/collections/octopod
睇錯,英鎊先啱
手帶呢隻係外國網上二手買翻嚟,係flieger original,$19500,最忠於原形就係Laco,有透底就Stowa,hamilton比較鐘意下面幅圖,二戰德國空軍款買翻Laco或Stowa好啲

小弟有三隻flieger

有冇ching知道點解隻青銅錶會有黑色一點點好似水漬咁嘅嘢但用抹銅棒又抹唔走
感謝ching
聽日問吓
你隻錶係唔係 sold by amazon ?

如果係嘅話 amazon 會跟返,不過寄嚟寄去都幾麻煩
一直都想入隻 type b
係sold by amazon
寄番日本整就可能喺香港搵其他師傅搞算

睇吓聽日check 吓係咪全球保先
一定係全球保,只係唔知 swatch 冇 ad 印保唔保啫,不過你可以試吓帶埋 amazon 張單去問吓,我都想知咁有冇保
我鍾意白面

ok
有消息同各位ching 報告吓

一隻又搞掂又喺jackroad 睇中另一隻

好鐘意好鐘意呢隻 但呢隻係天文數字 想請教大家有無咁上下款嘅介紹?
搵到呢隻,但又真係未聽過個牌子 唔知質素點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞