[Hello!Project討論區#5]感謝桃子一直以來既付出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

有冇諗過收生寫 不過諗清楚入左生寫坑好難出返黎

有考慮過,同埋我都知H!P既生寫價格,比起48,46親民好多
我估價格,應該係麻 > Maria >春水

你抽到啲唔要的 生田, 小櫻 可以比我

比你 緊係要放比你啦 人地要錢買黎抽

你唔出聲, 佢可能唔發現咖~~~~
btw抽生寫好過 遊戲 課金

我都係諗住上網買,見邊set好就收渣
mm生寫係咪得cd抽 / 特別禮包抽 呢2種方法渣?

官店有生寫牆 自選點心紙

有冇諗過收生寫 不過諗清楚入左生寫坑好難出返黎

有考慮過,同埋我都知H!P既生寫價格,比起48,46親民好多
我估價格,應該係麻 > Maria >春水

一瞬間以為係香港有官店

一瞬間以為係香港有官店

上e-line up mall睇啦
假佳林已經融入左天使團
假佳林已經融入左天使團

係小佳林
假佳林已經融入左天使團

係小佳林

係劣化佳林
假佳林已經融入左天使團

係小佳林

係劣化佳林

文乃正囉唔該
https://youtu.be/a40LN643uZM?t=2m22?t=2m22

船木寶寶似乎好適合天使

桃子 = ex
知 = 女友
山木 = 公主
小關 = 女兒
梁川 = 幼妹
船木 = 寵物
(うた = 長妹)
(稻場 = 神)
假佳林已經融入左天使團

係小佳林

係劣化佳林

文乃正囉唔該

小佳林幼齒好多
https://youtu.be/HJuBYPNEiRQ
桃子同鄉女一定要幸福

Maria bb

麻醬鐘意舉起格甩底訓覺 一定好香

我可以答你係

我可以答你係

訓撚醒未呀你

我可以答你係

靚女連屎都係香架!!!!!!! 更何況格甩底
今年要去一次里山里海event

rich

rich

今年係小田原市搞
可以去埋富士急

rich

今年係小田原市搞
可以去埋富士急

有錢真好
唔知到時1,2月有冇特別野搞係大阪呢

到時春菜宣佈畢業

rich

今年係小田原市搞
可以去埋富士急

有錢真好
唔知到時1,2月有冇特別野搞係大阪呢

到時春菜宣佈畢業

唔會掛 麻而家又唔係好穩陣身體狀態 睇定d啦 麻同春菜大機會

啋過你把口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞