[Hello!Project討論區#5]感謝桃子一直以來既付出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
モーニング娘。 '17/Morning Musume'17

アンジュルム/Angerme/天使之淚

Juice=Juice

カントリー・ガールズ/Country girls

こぶしファクトリー/Kobushi factory

つばきファクトリー/Tsubaki factory

國際資源站 搵seed埋便
https://aidoru-online.org/login.php

家族排名機,應該識玩架啦
http://www.geocities.jp/gzonegsp/sort/mergesort.html

新post留名
留名
點解次次都係我開
因為你做左1001
話說今日有無buono!🙄
喊到仆街
鄉女真係好有愛,
真人可愛好多。

ps 真係有好多靚女飯
lm
點解次次都係我開

Post霸
10日唔洗就爆左post
喊到仆街
鄉女真係好有愛,
真人可愛好多。

ps 真係有好多靚女飯

上次睇℃-ute都有好多
一開始keep住冇乜野,
之後鄉女出場見到小梁川已經眼濕濕就忍唔住喊左。
mc講b工、buono都冇乜野,一講鄉女momo又想喊,我又跟住喊。
最後唱byebyeまたね又喊,
encore鄉女出黎唱idol卒業注意事項又喊,
encore第二次又喊
總之個con後半段不停喊,
不過隔離左右都好多人陪我喊

薰衣草留名
mc講b工、buono都冇乜野,一講鄉女momo又想喊,我又跟住喊。
encore第二次又喊

可能佢覺得佢卒業間接搞散左鄉女
b工同buono!個感覺係似伙伴
鄉女就係親媽
睇住佢地大咁
encore第二次又喊

可能佢覺得佢卒業間接搞散左鄉女
b工同buono!個感覺係似伙伴
鄉女就係親媽
睇住佢地大咁

佢有一度講話初初b工完左入鄉女戈時,
覺得呢隊野其實唔需要佢,
好似冇佢既位置咁,
係戈時最鼓勵佢既係一班鄉女member,
佢話佢係鄉女既存在空間其實係d member一直幫佢製造出黎。
一講到呢度我即刻爆喊,
而家打番都有d想喊
我咒罵左成晚

加賀呢比人bully左啊

staff認佢唔到禁止入內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞