[Hello!Project討論區#5]感謝桃子一直以來既付出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
P到我都認唔出我BB 點解日本妹咁鐘意用呢D軟件

好明顯係貼紙相黎

用apps整的
btw 咁都認唔到

罰佢一日內要認哂成隊mm

成隊 由 一期到而家

唔好等佢記熟而家果堆先啦 而家咁易認都錯 工藤都可以叫春菜
我老婆都認錯唔死都冇用

你地又係度逼害小妹

快點記下啦 到時比你撃掌握手叫錯佢地名真係會恥笑你

夠時間叫到名算偷笑
btw日本係咪唔興完場等mb出嚟目送佢上車

可能只係 香港飯 衝開紅館先會咁。。紅磡個出入口。 太好啦!!!
⼀⼁⼂⼀⼃
救命,我最期待既畫面出現了。。。

知醬就快要上ace了

係,上面戈d ace論可以全部摺埋先,
ace係知

yes, 而家的期數,真係唔好爭啦。。知chan做Ace, . 最好!!
P到我都認唔出我BB 點解日本妹咁鐘意用呢D軟件

好明顯係貼紙相黎

他。。出名。。。。虧。。。坐Section 1 .,,頂唔順 要走去 section 3..

吓唔坐s1去s3

唔係講笑......唔明D人點可以坐S1叫得咁high........我覺得個心臟就爆.......

我坐S1
工藤企自己個邊就叫到勁大聲
同上2次既叫聲無咩唔同
去多幾次live就慣咖啦

我 S2 第一行,如果 可以坐 S1 我真係話之佢speaker震心震肺+ 地震丫 !!

家駒 !! 我係聽 Beyond大咖 !!!! 你聽唔聽到呀 !!!!!!

個晚我個心跳同speaker出既beat 同步
最深刻既一次
⼀⼁⼂⼀⼃

知醬就快要上ace了

ace係知

yes, 而家的期數,真係唔好爭啦。。知chan做Ace, . 最好!!

知空降加一入做ace 會唔會反感架
你地有冇上bili bili睇人翻個電台中字 叫知小心春菜

聖先係ace 其他人死開
⼀⼁⼂⼀⼃

知醬就快要上ace了

ace係知

總好過現役任何一個被推上做ace.

btw bili link pls
⼀⼁⼂⼀⼃

知醬就快要上ace了

ace係知

聖先係ace 其他人死開

Riho可能係 MM最後一個 蠢君 欽點的 ace. ..然後。。。。 沒然後了。。。 蠢君出唔到聲了。。。。公司對Ace的睇法 可能不一樣了。

隻驚仲有無keep住更新?

隻驚仲有無keep住更新?

好似有。 我岩岩先重新dl返嚟
由零開始過。

訓先,早抖

訓先,早抖

我要右邊就夠

訓先,早抖

我要右邊就夠

躝啦你..

唔識野..

y not both ?!

訓先,早抖

我要右邊就夠

躝啦你..

唔識野..

左邊我既

訓先,早抖

我要右邊就夠

躝啦你..

唔識野..

左邊我既

鄉女我要晒,其他你地自己分

訓先,早抖

我要右邊就夠

躝啦你..

唔識野..

左邊我既

問下阿蘭達瓦卓瑪巴打 兩個叫咩名先啦 一間佢又記錯了

居然想考小妹 左邊係石田,右邊因為完全唔記得+樣靚,應該係新人知沙希

訓先,早抖

我要右邊就夠

躝啦你..

唔識野..

左邊我既

問下阿蘭達瓦卓瑪巴打 兩個叫咩名先啦 一間佢又記錯了

居然想考小妹 左邊係石田,右邊因為完全唔記得+樣靚,應該係新人知沙希

你罰抄左未呀 ??

我真係恭喜你呀。
來生要做棒球手。

我係支飲管
隻game一路玩一路dl,有咩方法可以一次過DL晒
同埋中親D SSR唔係禾聖就港女,是咪有bug

我真係恭喜你呀。
來生要做棒球手。

konkon仲係咁qq
隻game一路玩一路dl,有咩方法可以一次過DL晒
同埋中親D SSR唔係禾聖就港女,是咪有bug

我都未知隻野而家點搞..每個功能每次撳都要 download .. CLS...

btw 我抽到 SSR 遙少 wor.. 我估要睇你揀咩pool 抽..

準備今晚測試亂抽...之後 wipe data 從新黎過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞