[Hello!Project討論區#5]感謝桃子一直以來既付出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

岩岩先知有呢條片 已經比人del左

我都想做youtuber

大J隻過街老鼠點解可以同佢地合照
仲要企正中間,公平咩

呢啲 on9 utube .佢無比 H!P告, 應該要去還神啦。 on9 仔。 借關係。 影左嚟打丁好啦。 放出 public呃like.. 你叫人地公司點交代。

所以佢極速del片
不過淨係放相上twitter曬命黎已經辣興d飯

call齊啲隻向 upfront complain .告到佢甩褲。
將人地的生財idol放上去自己的揾食工具。 死不足惜

但公司邊得閒啦 告到佢仆街都好 公司冇咩好處

告佢都無錢找數。 so sad ..
P到我都認唔出我BB 點解日本妹咁鐘意用呢D軟件

好明顯係貼紙相黎

用apps整的
btw 咁都認唔到

罰佢一日內要認哂成隊mm

成隊 由 一期到而家

好明顯係貼紙相黎

用apps整的
btw 咁都認唔到

成隊 由 一期到而家

唔好等佢記熟而家果堆先啦 而家咁易認都錯 工藤都可以叫春菜
我老婆都認錯唔死都冇用

你地又係度逼害小妹

好明顯係貼紙相黎

他。。出名。。。。虧。。。坐Section 1 .,,頂唔順 要走去 section 3..

吓唔坐s1去s3

唔係講笑......唔明D人點可以坐S1叫得咁high........我覺得個心臟就爆.......

好明顯係貼紙相黎

他。。出名。。。。虧。。。坐Section 1 .,,頂唔順 要走去 section 3..

吓唔坐s1去s3

唔係講笑......唔明D人點可以坐S1叫得咁high........我覺得個心臟就爆.......

帶耳塞

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

咁虧 如果睇babymetal你咪死硬

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

我都鐘意babymetal 但呢隊咁紅,根本無咩可能前排到,唔驚

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

帶耳塞

從前有3隻蝦,蝦蝦蝦

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

我都鐘意babymetal 但呢隊咁紅,根本無咩可能前排到,唔驚

我鐘意最愛同愛理
最愛又鐘意愛理
愛理又鐘意最愛
三個人快快樂樂地生活

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

我坐S1
工藤企自己個邊就叫到勁大聲
同上2次既叫聲無咩唔同
去多幾次live就慣咖啦

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

我鐘意最愛同愛理
最愛又鐘意愛理
愛理又鐘意最愛
三個人快快樂樂地生活

無人鍾意你wo 可以收工喇

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

我鐘意最愛同愛理
最愛又鐘意愛理
愛理又鐘意最愛
三個人快快樂樂地生活

我都鐘意babymetal
知道最愛鐘意愛理就覺得好有親切感

我真係好中意鄉女
⼀⼁⼂⼀⼃
救命,我最期待既畫面出現了。。。

好明顯係貼紙相黎

用apps整的
btw 咁都認唔到

成隊 由 一期到而家

唔好等佢記熟而家果堆先啦 而家咁易認都錯 工藤都可以叫春菜
我老婆都認錯唔死都冇用

你地又係度逼害小妹

快點記下啦 到時比你撃掌握手叫錯佢地名真係會恥笑你

夠時間叫到名算偷笑
btw日本係咪唔興完場等mb出嚟目送佢上車
⼀⼁⼂⼀⼃

知醬就快要上ace了
⼀⼁⼂⼀⼃

知醬就快要上ace了

係,上面戈d ace論可以全部摺埋先,
ace係知

吓唔坐s1去s3

我鐘意最愛同愛理
最愛又鐘意愛理
愛理又鐘意最愛
三個人快快樂樂地生活

我都鐘意babymetal
知道最愛鐘意愛理就覺得好有親切感

第5行 絕少春菜飯 春菜會望下過黎咁 坐咁前不知幾正睇得勁清楚

麻一開頭有望住我地前排個3個日本麻推笑
橫山全程勁好笑容
工藤都有望過黎

好明顯係貼紙相黎

吓唔坐s1去s3

我坐S1
工藤企自己個邊就叫到勁大聲
同上2次既叫聲無咩唔同
去多幾次live就慣咖啦

我 S2 第一行,如果 可以坐 S1 我真係話之佢speaker震心震肺+ 地震丫 !!

家駒 !! 我係聽 Beyond大咖 !!!! 你聽唔聽到呀 !!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞