[Hello!Project討論區#5]感謝桃子一直以來既付出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
松本人志建議禁止一個人去握手會

姐係趕絕真毒

我何嘗唔想搵女飯一齊去,我也很絕望啊

去識下人囉 你主推邊個

百度d report都話香港場7成女飯 自己去沖去識下唔難
加油啦

台灣mk型男果然勁

我同唔同人去都一樣 有時自己一個仲好 不過你唔想自己一個咁悶識下人都好啊
有人一齊討論下 不過你而家推咩

而家推麻醬,尾形春水,maria 我係妹控黎.......

有冇諗過收生寫 不過諗清楚入左生寫坑好難出返黎

有考慮過,同埋我都知H!P既生寫價格,比起48,46親民好多
我估價格,應該係麻 > Maria >春水
香港有無地方賣架 定一定要日拍咁煩

有ig shop 會拆照幫代購

ig is wt ?

同埋h!p既生寫好似好多size?有無邊本係萬能key,放到所有size?

佳林

ig is wt ?

同埋h!p既生寫好似好多size?有無邊本係萬能key,放到所有size?

萬能KEY頁數少
識玩一定係分開放

ig is wt ?

instagram 好似冇 不過2L同A4好大下 淨L判玩下係唔錯

抽選A4 POSTER先正呀
又大張 同L判一樣價錢

ig is wt ?

instagram 好似冇 不過2L同A4好大下 淨L判玩下係唔錯

抽選A4 POSTER先正呀
又大張 同L判一樣價錢

我A4淨係儲主推加畢業成員一齊影果d 里保果d

咁大本薄得幾張點得嫁

姐係趕絕真毒

去識下人囉 你主推邊個

加油啦

台灣mk型男果然勁

我同唔同人去都一樣 有時自己一個仲好 不過你唔想自己一個咁悶識下人都好啊

有考慮過,同埋我都知H!P既生寫價格,比起48,46親民好多

姐係趕絕真毒

去識下人囉 你主推邊個

加油啦

台灣mk型男果然勁

你抽到啲唔要的 生田, 小櫻 可以比我

台灣mk型男果然勁

比你 緊係要放比你啦 人地要錢買黎抽

你唔出聲, 佢可能唔發現咖~~~~
btw抽生寫好過 遊戲 課金

台灣mk型男果然勁

比你 緊係要放比你啦 人地要錢買黎抽

你唔出聲, 佢可能唔發現咖~~~~
btw抽生寫好過 遊戲 課金

我都係諗住上網買,見邊set好就收渣
mm生寫係咪得cd抽 / 特別禮包抽 呢2種方法渣?
https://youtu.be/a40LN643uZM?t=2m22

船木寶寶似乎好適合天使
日日J 我千聖同愛理既ig,發現千聖好似日日都出去玩,玩得好high咁

同埋解散左,5個mb好似仲成日一齊咁既? 定舊相

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
日日J 我千聖同愛理既ig,發現千聖好似日日都出去玩,玩得好high咁

同埋解散左,5個mb好似仲成日一齊咁既? 定舊相

舊相嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞