[Hello!Project討論區#5]感謝桃子一直以來既付出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌,柒左 我知佢係工藤,但記錯日文姐........好似係.....

Weak

你唔配飯mm 躝啦

罰抄kudo haruka 一千次啦

用五色筆罰抄
kudo haruka

(白= 黑筆) !!

唉,無面入黎了.......

咁早就跳左船真係可惜

好掛住佢

大個左,靚左

唄唄依家去咗邊

小関bb

已經唔駛再有爭議了

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

禾麻

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

的確係最有ace感 麻同櫻

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

まーどぅー先係ACE

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

まーどぅー先係ACE

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

まーどぅー先係ACE

ace咩啦 最憎有ace 冇ace年代最好

白金年代 雙ACE都一樣咁好睇。
GakiKame. Usa-chan Peace, 就算大小熊貓, 有實力有魅力有Character 的一樣無懼於Ace,.

然而。。而家呢幾代, 只有小田係我心目中的Ace.

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

櫻 only
微博有個人係咁鬧佐藤話佢做ace就無得救

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

まーどぅー先係ACE

GakiKame. Usa-chan Peace, 就算大小熊貓, 有實力有魅力有Character 的一樣無懼於Ace,.

識貨

做乜鳩

駁唔到

まーどぅー先係ACE

識貨

話說小田今年既birthday event 幾時先有seed

已經唔駛再有爭議了

駁唔到

まーどぅー先係ACE

識貨

唱得, 睇得。跳都ok , 未來的 高橋愛,問鼎 H! P總隊長之位 !!!!

做乜鳩

個人覺得 麻係人氣高。 唱同跳都真係未到Ace的水平,

做乜鳩

個人覺得 麻係人氣高。 唱同跳都真係未到Ace的水平,

如果純粹睇跳唱就唔係idol啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞