[航空]連登飛機膠討論區73

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
GBA 自己有冇影閘口硬照?
同埋應該有官員/機管局高層到賀吧
好似咁

今次唔會係許漢忠自拍了事吧
根本唔似搞緊一間航空公司好懷疑佢哋有無心做

當然 可能遲啲放寬檢疫之後佢哋又開啲日本線 lcc做下promote 可能真係有肉食嘅

但呢一刻嘅佢地係連網上訂機票都做唔到收費模式 有咩服務等通通唔知
啱啱收到Email ANA呢隻花
勁似支那「自主研發」嗰隻機
正想講
以為支919
11 SKIES|香港國際機場航天城新商場 逾800間商舖!全港首個4D飛行影院+韓國沉浸式藝術館

文章版權為 HolidaySmart 假期日常 所有,閱讀全文:https://holiday.presslogic.com/article/334932/11skies-香港國際機場航天城-新商場-逾800間商舖-全港首個-4d飛行影院?utm_campaign=HSHK-Web-CopyContent&utm_source=HSHK&utm_medium=Web-CopyContent
不如整個真嘅IMAX 算
廚叉GG鳥
正計劃買入絕板記念品
有咩買
模型
有咩好野
稀有,就快無
廚叉連影相既staff都無
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=2148430&extra=page%3D1&mobile=2
車上傾談中的士司機表示 Lufthansa is not a good airline, 佢話每日都收到 order 到機場接客,換然之 Lufthansa 每日都有飛機咁樣 delay 一晚法

呢度之前仲有賤種幫LH講嘢(同想拉國泰落水)
單係 LH 796 FRA - HKG 呢班,同類事件(delay 一晚,第二朝先飛,遲一日到香港)6月1日至今已經發生過三次

https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/taiwans-china-airlines-
eyes-a330-replacement-future-freighter-options-2022-07-28/
剛剛睇到台仔講A339同A359翼展超過TSA限制,如果係咁華航入手787只係遲早嘅事

Airbus意外地放棄咗呢個市場
咁又無理由為左台仔而放棄成個森林嘅
問題係而家A339谷到上772ER個range,反而對而家A333嘅operator而言係太多,想上一級又應該優先考慮A359。加上而家市面咁多二手A333,339短期內都唔會多單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞