大陸佬悲訴結婚16年3個孩子「沒一個是我的」 老婆反問:血緣關係那麼重要嗎

249 回覆
690 Like 20 Dislike
唔係想同你咬文嚼字,但我識用「配合」代表單方面,你就將形容雙向嘅字眼套落單向情況,都好反映到用雙向嘅外表包裝單向嘅事實,用字唔好都唔係一味怪人屈你

不過你懷住偉大嘅心去做愛,做乜一定係為左雙方都好好嘅
叫人試鞋唔係偉人,但你俾個機會對鞋去了解隻腳同對鞋夾唔夾就係偉人

究竟中定出係動詞
血緣關係不重要嗎?
你流著中国人的血,長著黃皮黑眼睛,你敢說自己不是中国人嗎?

你老母你地一直用緊血統論黎建構社會論述喎
你去試鞋實試過遇到對唔岩size,有幾偉大?
好撚慘
仲未知係老公戴帽 定 老婆派帽
夾係雙方架喎,有咩問題?
真.三孩政策
來美國,紅州女人仲係好傳統
得女人夾男人?男人都要夾女人
你就係將雙向用詞套落單向情況

不過你做愛又好乜都好,都係為雙方好呀嘛,乜問題都冇呀
男盗女娼
所以都係奉勸各位絲打,唔好信啲男人講咩夾性生活,講到唔配合佢就係錯,夾乜夾乜都係包裝,人地只係要做愛舒服咋,咪諗多左

喂喂喂,咪係你講依句我先駁你得女人夾男人?
明明就係你個句單向先,唔係你講咩各位絲打,唔好信啲男人。自己單向先屈人

不過你做愛又好乜都好,都係為雙方好呀嘛,乜問題都冇呀
無錯
要搵人寫寫佢
其實你仲未搞清楚你自己想拗乜
我勸啲女仔唔好信男人講夾性生活,唔想做就唔好做,唔係女仔問題

你就話夾性生活唔一定係女夾男,可以係男夾女,根本我就唔理你邊個配合邊個,唔想做就唔好做,總係有堆男人想說服啲女嘅同佢做愛就講一大堆道理出黎

我只係順手講下個「夾」字同「配合」係兩種用法,唔好混淆
血緣可能唔重要, 問題係三個都唔係佢既, 第一個可能接受到, 第三個唔離婚就真係ON9
其實我覺得佢地係領養返黎
好奇問下有咩分別
閪就你屌
仔就我養

好似順口啲
其實你係唔係a0毒撚黎?講到上床好似男人搵女人著數咁
咁都唔算外遇咁點先算
Thank You
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞