大陸佬悲訴結婚16年3個孩子「沒一個是我的」 老婆反問:血緣關係那麼重要嗎

249 回覆
690 Like 20 Dislike
細佬左右眼皮咁撚大分別
得啦,知你係想俾著數女人
好撚正
唔係俾著數,只係基本互相了解,點解你會覺得叫著數?
唔係綠帽機會 係養便宜仔既機會
知你唔會諗著數,你係做愛偉人呀嘛,明嫁啦
有幾偉大呀?你結婚前都應該同居睇下大家生活相處舒唔舒服,咁性生活要試埋有咩出奇?
都係個句,唔係我偉大,係你on9啫,睇你個款都無拍拖經驗。咁你收皮啦
你搵條女做愛係一心為大家將來喎
係連登仔嘅標準黎講好偉大呀
咁證明你on9,普通野當偉大
中學被人排嘅同學有咩特徵
https://lih.kg/xhOqQxX

真係要check下連登有幾多呢d仆街喇
一路拉落去有一堆呢d欺凌者

https://www.youtube.com/watch?v=JGgipNdiewo&lc=Ugz6OD9WscM6fPsHQL54AaABAg.9bwd53i2JKe9c4ddjoNdtD&ab_channel=ChannelCHK
咁證明你唔面對現實,偉大野當普通
唔好意思,依啲野好普遍好正常,你咁都當偉大
你有無拍過拖架
男方搵女方做愛係一心為大家將來
真係好普遍又好正常
唔一家男搵女架喎,女都可以搵男架,你無經驗?
正面D 睇 有一個係 己經幸福過大陸佬
咁你係男定女?你係男搵女咪男搵女,條女搵你咪女搵男,唔明你問黎做乜
你唔只係做愛偉人,仲鍾意搵野拗
咪想同你講雙方都可以而且好普遍,我絕不偉大,只係你on9
咁修正下
男搵女做愛、女搵男做愛、男女互相搵對方做愛,普遍嘅想法都係為左大家嘅將來,幾好幾好
你係唔係處男?
你介意即係你唔愛我
好失望囉
咪就係 成班柒頭負皮
傳說中的超級牛頭人3
咁有幾多個老豆自己其實有無中出過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞