大陸佬悲訴結婚16年3個孩子「沒一個是我的」 老婆反問:血緣關係那麼重要嗎

249 回覆
690 Like 20 Dislike
所以咪要搵個兩樣都夾囉,只可以二選一?
睇你講夾性生活講到咁頭頭是道,不如講下你試過點樣從做愛當中夾性生活?
雙方都滿足咪夾,即你問我食野點叫滿足呀?
你開心咪係囉,人人口味唔同點講呀?
咁唔好再講咩夾性生活,講到好似相處由磨合開始到大家夾到
你直接話搵個做愛舒服就得
所以都係奉勸各位絲打,唔好信啲男人講咩夾性生活,講到唔配合佢就係錯,夾乜夾乜都係包裝,人地只係要做愛舒服咋,咪諗多左
做愛舒服唔係性生活?
你想唔舒服?
你係唔係弱智架?得女人夾男人?男人都要夾女人
你滿足唔到佢佢咪一係分手,一係綠帽,所以話你a0無錯,以為對方一定就你?
睇你包裝得幾偉大,我就冇話一定係男夾女定女夾男,不過你就好緊張咁話自己扑野其實係為左條女好,俾個機會條女知道個男人夾唔夾佢
講做愛舒唔舒服咪得,夾咩性生活
性生活夾係雙方都舒服滿足到對方
定你人生得叫雞所以無滿足女方依個概念?
講到唔配合佢就係錯
你自己講,你咁講唔係想講到我話要女夾男?我不嬲講要互相夾

咁緊係啦,唔通唔夾都照一齊辛苦大家呀?你真係a0黎架喎
雙方都舒服咁咪即係舒服,舒服講舒服又唔合你心水
已經知你好偉大,做愛係為左條女舒服、滿足、俾個機會佢了解男人夾唔夾佢、俾個機會佢了解自己人生,知嫁啦知嫁啦,你真係世間少有好男人,有幸同你做過愛嘅女人都係前世修到
係俾機會雙方試貨,唔岩咪大家搵個下一個唔好晒大家時間,你諗住一定要搵個處女從一而終呀?如果唔岩唔通照結婚一齊?
成日都有呢啲新聞
其實夾本身就係雙方,你講到夾都有分單方同雙方已經好奇怪,就係啲口講夾性生活實際係要人配合你嘅人先諗到
真係要頒個做愛偉人俾你
唔好貼相啦真係好撚樣衰
唔係我偉人,依d係常識,係你on9啫,唔通我叫人買鞋前要試就叫偉人咩
我有講單方????
係你會分男夾女、女夾男,即係單方,不過你咁偉大一定咩都係諗雙方嫁
駁唔到
唔好信啲男人講咩夾性生活,講到唔配合佢就係錯
拿係你講先架,唔好屈我呀,係你講依句先先令到我覺得你個世界得男夾女,所以我先講男都要夾女,明明係你自己分先宜家屈我
笑左
好癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞