大陸佬悲訴結婚16年3個孩子「沒一個是我的」 老婆反問:血緣關係那麼重要嗎

249 回覆
690 Like 20 Dislike
咁撚驚性生活唔夾,唔需要搵女朋友,去叫雞咪夠囉,咁簡單嘅野都唔識?
你A0毒撚?你覺得性生活對情侶夫妻之間唔重要?
滿足唔到就出去叫雞解決?
你可以覺得性生活重要,其他人都可以覺得處重要
咁咪即係你只係你鍾意處女覺得處好重要,就唔好搵埋啲白痴藉口合理一定要處女

睇你講野都估到係啲a0毒撚,好簡單一樣道理,你性生活唔夾滿足唔你一半咁點呀?你覺得佢會乖乖地聽你話,當佢係你玩具?如果佢好人咪同你分手囉,唔好人咪出軌囉,咁咪一樣綠帽屌,拍咗拖先講野啦小朋友
女權Karen興奮了
咩漫黎
遠い君に、僕は届かない
有埋動,幾好j 既ntr黎
睇你都係個腦淨係得扑野嘅傻仔,到你四五十歲,對性生活已經唔太渴求就知道處係幾咁可遇不可求
唔好意思,處女我屌過,所以我宜家完全唔鍾意處女,同埋都唔會少,你幾十歲人都無拍過拖可能係嘅
因為試過先知根本唔好,你以為啲女人無性需要?
你同佢地唔夾佢地無所謂會包容你?
你拍過拖先講野啦傻仔
你講得啱
綠帽子戲法
你鍾唔鍾意係你個人問題,改變唔到處係可遇不可求嘅事實,所以處對你黎講好唔好其實冇人想知,因為普遍現實就係大家有得揀都係揀處
係囉個人問題,咁你一開始講你鍾意咪算囉屌你,講咩春高機會率生個仔係你,想肯定個仔係你人工受孕啦屌

同埋我可以話俾你知,無屌過處女又自卑嘅男人先想要處女
外國試過拍賣一次初晚幾百萬,俾錢嗰個一定自卑又冇屌過處女
事實就係絕大多數有得揀就會揀處
係,邊個同你有講有錢佬就一定好有自信?(起碼依方面唔係),真係有返咁上下拍拖經驗嘅男人(唔計叫雞),唔會想要處女,你拍過拖先講野啦A0毒撚
啲有錢佬有冇自信就唔清楚,不過你一定有自信過佢地多多聲
大陸妹個個有隔壁老王,個個無節操,好平常。
緊係啦,起碼唔用錢溝女方面我一定有自信過班用幾百萬買處女嘅人,大把MK仔唔用錢都溝到處女,佢地竟然要用錢黎買,咁撚柒嘅事你都可以拎黎講
3個都無一個係幾慘
性生活好夾唔等於日常生活都夾到。
只得性生活好夾嗰啲係SP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞