大陸佬悲訴結婚16年3個孩子「沒一個是我的」 老婆反問:血緣關係那麼重要嗎

249 回覆
690 Like 20 Dislike
又一證明做奸夫好過做人老公
其實唔識字唔識咁大聲
呢兩件一定係溝左南亞基因 唔洗問
女人癲起上黎 咩藉口都講到
中國女權開始超英趕美啵
我個名
兜唔到就發爛渣
一個奸夫三個仔,定係
三個奸天三個仔,還是係
N個奸夫三個仔

On9仔鬼唔知咩
講緊對比起嚟機會大D呀

我一早講咗個處可以補
但至少簡個處個仔女係你嘅機會點都大過非處啦係咪
試管嬰兒配錯種!
感覺到佢好慘
Pin this
一開波搞大個處都好過揀非處
老婆開心,唔洗養又可以出去玩

姦夫又開心,生左仔成功傳宗接代仲有傻仔免費幫自己養大,大過左相認返就得
受害人就出樣
幫個姦夫養得仔
下一步就係帶埋個姦夫過黎養埋
大陸女人不嬲當雞
我只係想同你講
係有所謂簡體字之前
奸同姦兩個字已經俾班文人亂咁用
你可以係明清兩代散文小說
同時見到奸夫同姦夫兩種講法

點解我話佢哋亂用?「姦狡」同「奸狡」邊個先正確?
佢哋成班讀四書五經大,好清楚班乜子物子係用「姦狡」「姦臣」
奸字嘅假通,就係基於唔想吓吓屄屄聲,用個西字假通咁。
借借吓,2022年有個新世代文青跳出嚟同我講
「本源個字係錯,假借個字先正確」
真係見證時代嘅進步,文字嘅演變

其實奸字係近百幾年已經同個考字一樣失去本意
或者講,現代人所理解奸字一切字義階來自姦字
而原本應該用個奸字嘅地方,已經冇再用個奸字
但現代人已經接受唔到「姦狡」「姦臣」「內姦」依啲「正確」嘅用法
你拍過拖未呀小朋友,你搵另一半唔洗搵個性格岩自己架,一搞大人個肚就一齊生活養仔呀,咁如果條女性格唔過岩自己點算呀
你人生就係要個仔係你就夠呀?
你咁撚驚咪唔好結婚,生完即驗DNA,唔係自己咪飛囉白痴,你搵另一半就係要佢幫你生仔,唔洗拍拖睇佢岩唔岩你?你搞佢就要立即生出黎養呀,你幾歲呀講啲野咁幼稚嘅
扑嘢嗰陣就唔慘㗎啦
咁係你問題,你以為一定要上完床先慢慢了解同相處
冇諗過可以經過了解同相處先上床
性生活夾唔夾都係相處一種,睇黎你九成處男
咁我當佢生完你個仔,再出軌生另一個唔得架
咁撚驚咪驗DNA囉,今時今日驚閪高唔高風險,唔係自己嘅仔咪唔養囉,咁簡單嘅野都唔識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞