電動牙刷問題 想請教吓全能嘅連登巴打

257 回覆
4 Like 16 Dislike
多謝分享 用左好多年sonicare 我都打算轉io9試試 有充電盒遲d去旅行都方便d
6月我喺豐澤買,額外送左4個io刷頭
不過我冇格價,唔知第二度買會唔會平啲
我係萬寧/屈臣氏特價嗰陣買
唔好買io9 呀!!!!
用緊sonicare
之前消費券果陣買既9900
第一日用就幫我刷左勁多黑色粒粒出黎
利申d牙好唔齊
買咗等用
用緊iO9
幾好用...刷得幾乾淨
聽講佢刷頭好貴...但我都唔知幾錢
我只係用左5個月...應該唔駛換住
有一樣野就係佢郁一郁就會自己著左燈...唔知會唔會好晒電
咁多io9受害者
price.com睇下
買io應該買6就夠?
Panasonic 日馬買top model 先一千二千三
唔好買io 喇
我之前用Oral b pro 2000個種,前排轉左用sonicare 9924
乜真係會每日望住個app睇吓自己刷牙刷咗啲咩咩
Sonicare 9系
20年英馬買一盒兩枝裝 隔一年就壞左 退貨再買買過
而家又係隔一年feel到裝唔多壞
佢個開關掣整得唔好 兩次都係牙膏漬慢慢累積係開關掣 搞到接觸不良

睇完上面cm 想轉Oral B io8
唔好要有app ,無能用
我用親io嚟刷牙就會開住個app。
不過個app唔係100%準就真
Sonicare 個app就真係可有可無,但oral b個app我覺得有用嘅
真係 點會真係每日望住個app 刷牙
自己刷左邊到記得會記得架啦
仲有2分鐘停又係on99,不過電動真係清潔過手動
老老豆豆,oral B 揸過上手,都真係會手軟
Sonicare
5100 $600~800
7900+刷頭X4 ~$1000
點揀
3100 都係32000轉,會唔會考慮
philips soniccare
panasonic 千幾蚊又用過
oral b 最平既又用過

全部一撚樣既
而家買小米電動39蚊一支算9數

屌我都係咁話, 全部都係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞