[工程jj]豐盛創建依間公司好唔好做?

329 回覆
1 Like 2 Dislike
人工比出面低
Second in完。 見EA依個職位,大部分時間係地盤工作,依個職位幾多人工先叫合理?我自己開萬二蚊一個月
水咪水喉囉
Second in完。 見EA依個職位,大部分時間係地盤工作,依個職位幾多人工先叫合理?我自己開萬二蚊一個月

12k?

實際睇HR果邊開幾多,EA出面人工平均幾多?
我做AEO office做13.5k 5day,
EA 出面最起碼都15k
表面風光...
我做AEO office做13.5k 5day,
EA 出面最起碼都15k

巴打做緊邊間?返5日咁好,我想揾份都係返5日,星期六,日用黎返下興趣班
12K 地盤文員都高過你
12K 地盤文員都高過你

垃圾公司
利申:仲做緊

12k?

實際睇HR果邊開幾多,EA出面人工平均幾多?

上年hd入職fse12.8
低過咪撚做啦
日日係地盤日曬雨淋
做水喉

等錢洗咩都做
做水喉

等錢洗咩都做

做落手落腳D水喉佬囉

12k加幾多個月糧同花紅等等津貼先
垃圾公司。。暫時仲做緊
咁低嫁出面
我HD未畢業都16.5k
5日半
做19TA

未知住,等HR通知
咁低嫁出面
5日半
做19TA

邊間公司

未知住,等HR通知

幾時開工

未知住,等HR通知

幾時開工

今日HR打電話黎,約多次interview今次應該係final in。希望拿拿聲8月有工返失業兩個月
咁低嫁出面
5日半
做19TA

邊間公司

俾狗做,G字頭英資
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞