[工程jj]豐盛創建依間公司好唔好做?

329 回覆
1 Like 2 Dislike
Sub con有d癲,workload太多

係urban 我又唔覺
梗係做水好啦

何解?

係urban 我又唔覺

巴打,urban果面平日返工係做d咩?
Consult intern lm

邊間? 我都想做consult intern 但搵唔到

搞合併個間 都算大既
建築學徒入職大約$12000 即係岩岩讀完cita個D 要返六日 ,你可以參考下
建築學徒入職大約$12000 即係岩岩讀完cita個D 要返六日 ,你可以參考下

介唔介意提供更多資料?例如公司名,工時,工作地點,工作職責等
PaulY好唔好做?

仆街,唔好提。本來我intern做呢間,個pm話會請返,點知一直拖拖拖,拖到我去左做物管

PaulY reject左
再ot先有21k 唔ot就冇咁多

係urban 我又唔覺

文件野,payment ,final account, po, 跟下工程進度。
遠東打黎叫我去interview,佢話我份cv好有potential 遠東16k 但六天工作 ,好難揀

係urban 我又唔覺

文件野,payment ,final account, po, 跟下工程進度。
遠東打黎叫我去interview,佢話我份cv好有potential 遠東16k 但六天工作 ,好難揀

可以試下in完先,拎左個offer,到時都有得選擇。但係比我會選擇返5日果份工

係urban 我又唔覺

可以試下in完先,拎左個offer,到時都有得選擇。但係比我會選擇返5日果份工

係,佢係mt program ,話十八個月返哂project design qs,但遠東有education allowance

係urban 我又唔覺

係,佢係mt program ,話十八個月返哂project design qs,但遠東有education allowance

有education allowance的確係好,雖然一邊返工一邊讀書係好辛苦,但捱過左,人工又升到令一層次。後生既話,無理由又唔選擇有allowance既。畢竟,allowance係對自己建立將來更好既收入的確難選擇

係urban 我又唔覺

巴打讀咩 做左幾耐野?得16k?

係urban 我又唔覺

巴打讀咩 做左幾耐野?得16k?

剛剛hd畢業 ,讀building studies, 有兩個月py intern 經驗,係urban就黎一個月
中型Sub仔做左5, main con 做左2年,而家38k, 讀緊PT fegree
垃圾 做小小野都頂唔順
垃圾 做小小野都頂唔順

大佬,野都未學識就比人吹住交畫。到時我真係交垃圾出黎
垃圾 做小小野都頂唔順

大佬,野都未學識就比人吹住交畫。到時我真係交垃圾出黎

交圖
sub 仔真係狗先屌
建議你地搵哂main con先 最後唔掂先sub 仔

利申: 做左一年sub 仔 ,最後轉consultant 考牌 , 依家做緊正苦bse

有咩教路?
今年City Bse Asso grad
無full time/ intern經驗 得irrelevant Parttime
Send左唔小cv in得atal ea 同Johnson control ae
但都無消息 係咪13k寫得太高?
無full time/ intern經驗 得irrelevant Parttime
Send左唔小cv in得atal ea 同Johnson control ae

起訴寫15k 如果落site 做 bsc

起碼寫15k 如果落site 做 bsc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞