唔想食女朋友啊婆包嘅糭 結果佢嬲咗

235 回覆
43 Like 1165 Dislike
要搞好關係
點解要講咗唔好嘅人硬要
俾人嗰個又唔諗住搞好關係?
不如再退一步諗
佢條女照收
自己食咗佢搞掂佢
提男友如果阿婆問起
就只係講好食咪算
條女自己兩邊都哄唔掂
咪又係做人唔夠圓滑
樓主好唔識人情世故
掉垃圾桶,唔好害流浪狗,唔食得傻,傻得人類先食
唔嬲你就假啦傻鳩
如果講緊你阿婆 你的確唔俾面

但而家講緊條女阿婆
你同條女諗法先係最重要
如果你同你女朋友係夾嘅 大家清楚大家
你女朋友會幫你收咗佢 再私底下處理佢
根本唔需要你搞

而家你同你女朋友個諗法都有出入
先唔好諗個阿婆啦 諗吓個女朋友夾唔夾好過
叫你收隻傻姐
又唔係質你一定要食幾十個
咁大個人唔想食咪用其他方法處理
咁咪即是話個男仔少少嘢都唔願意付出囉,單方面維繫嘅好關係有咩用?
調返轉性別我都係一樣咁講。
不過講嚟都嘥氣,如果個男仔咁嘅嘢都唔肯做分手好過,咁有原則唔適合拍拖。
長久下去一個女仔只會覺得好辛苦。
同埋唔知你幾多歲啦,如果個伴侶連啲咁嘅嘢都要同你講原則其實長久下去好難維繫一個婚姻,因為呢啲嘢只會不斷發生,一件咁簡單嘅事就已經睇到樓主仲係好自私,佢女朋友表達嘅嘢都係叫佢俾吓面,已經係請求嘅態度,只不過收一隻糭都唔肯咁都要講原則,我真係諗唔到呢啲人點解要拍拖。
屌你唔撚識食
我一次過食兩隻糭都仲得
Bmi 中等
定太多奇撚怪人開始識上網
咁咪會俾女madam食咗
咁其實個女朋友又有無諗過男友唔啱食
攞左比佢都係嘥野呢
嗰啲糭唔係為左男友先包架喎
只係整開整多一隻
唔啱食嘅
個女朋友幫個男友推都好合理啫
唔使質人要架喎

你可以話要左個糭係舉手之勞
但我都可以話 攞左之後一陣又要比評價又要話好食其實係呃緊人
呃未來屋企人又有無必要
樓主條智陣,連啲啲人情世故都唔識

咁都有女
咪係畀樓下保安最好,佢哋乜都要
垃圾樓主
包糭咁多功夫咁多心機,尊重吓啦
唔認同,啲傻唔係為咗佢男朋友包,但係俾佢男朋友呢個行為就係想俾佢男朋友要呀嘛。
女朋友要個男朋友要梗係有原因啦,通常都係啲阿婆堅持。
就算角色調返轉都係咁,正如我同我老公由拍拖到而家結咗婚,間唔屎奶奶都會比一啲補品或者嘢食俾我,我未必鍾意食,我大可以叫我老公強烈咁樣拒絕,又或者叫我老公自己收埋我唔要。
但我唔會咁做,因為你去接受佢親人嘅心意,你個伴侶係會感激你,你要佢自己收埋,只係令你自己舒服或者令你奶奶舒服,但你個伴侶就係唔開心嗰個,無論男定女都好,如果佢錫自己親人,其實唔多唔少會因為你咁嘅行為覺得有少少反感,或者唔開心。
我點解要我老公唔開心?只要我收咗佢就算我點處理,我老公同埋奶奶都好開心,我亦都唔需要特登去食。
一個良好關係就係要靠善意嘅大話,講就話將來屋企有冇需要,當你真係成為將我屋企人之後就會發現係非常之需要。

仲有就係講返樓主嘅女朋友嬲佢,我覺得最主要都係因為已經低聲下氣希望佢可以比面,都要咁樣拒絕啫。
樓主好型
你同個青頭咁認真做咩呢
同連登仔拍拖真係慘
收隻糭都阿支阿左
我食咗
跟手食埋你條女
當你自己人先包俾你 自己諗la
你去死啦,垃圾,食少少嘢都唔肯
你唔食咪比屋企人 比fd食lor 咁撚on 9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞