唔想食女朋友啊婆包嘅糭 結果佢嬲咗

235 回覆
43 Like 1165 Dislike
講唔過人就話人毒撚
乞狗衫?
收左之後妳條女點知你有冇食呀,咁簡單嘅方法你唔係咁都get唔到呀?
假膠0分重作
除來都冇話過你毒撚 我話你冇女朋友就=話你毒撚
你啲logic真係世界級

我由頭到尾都理性討論回答你 我講個啲你就一條都答我唔到

而家重要諗住轉移話題 7咗就潛啦 連登仔
同意層主
大家咁話
得啦得啦 比返個落台階你你真係冇改錯username
你都係想打得多字同攞尾彩啫
食左誠實豆沙包
問題係佢已經事先講咗唔食
佢應該都哽過先講啦
道理係樓主到
呢點我幫樓主

但如果條女你未想飛住
仲想留人嘅話
只能講
樓主有更好嘅方法可用
傻仔唔識變通擺上來比人知自己幾on9
死淨糉
拎咗唔食邊個知?
你咁樣諗嘢好難拍拖或者將來結婚㗎喎 你女朋友咁樣做都係為咗雙方關係好啲,叫你收咗佢姐你可以唔食,叫你當俾面佢阿婆根本就唔算係逼你。
只要你喺一段關係入邊諗住長久發展,總會遇到呢啲問題㗎喎。
其實佢個女點會介意佢唔食,請問係想佢收。
一段感情入邊唔識搞下呢啲長輩之間嘅人際關係好難搞,正如人人都未必想洗碗,但上到人屋企扮吓嘢都要咁樣。
如果遲啲公司上頭派糉 你記住有原則 唔好收
好撚慘樓主,係咁比班垃圾港男圍攻。
我可以同你講你今次處理方式完全無錯。
啲女人就係咁樣,逼到你一次就會assume 你一世都要跟住做,只要你其中一次做唔足就會被標籤為「你變左」。所以由一開始就應該狼心地拒絕。

另外,班傻鳩青頭定老婆奴仲懶醒話收完扔左佢還送比其他人。你比條女知道你咁樣做,佢仲唔痴曬線咁屌柒你曬佢心機,再繼而發大黎講屈鳩你以後都唔會重視佢比你既野。結果仲煩撚過第一次就拒絕。

老老豆豆,唔鐘意食都講撚到出面都仲要塞比你既真係自己睇路,證明你條女都唔係好care你既諗法,純粹覺得「我叫你做你就做啦,小小野都阿吱阿咗。」

男女平等真係笑話,情侶之間無尊重都可以係條仔有問題。希望樓主可以保持住自己原則,唔好衰係啲唔尊重人既女身上
佢女朋友咪做緊呢樣嘢
樓主可以試下買罐家頓雜餅
話係阿嫲請孫仔女友食嘅
唔食晒即係唔俾面我阿嫲
笑左 可以一試
啱啊 爸打
我就係驚女朋友將我送比人呢個行為發大黎講
到時就唔止係唔比面佢啊婆咁簡單 而係話我唔重視佢比我嘅嘢
同埋其實我都婉拒過 之後再堅拒過 佢都要照塞比我 真係好無奈
好痴線,拎隻傻可以講到原則問題
你係咪傾偈聽到相反意見會誅死人先安樂嗰啲人
扮咩有女返房打飛機啦廢柴
發現樓主淨係會駁屌佢嘅comment同埋圍爐
咁多人屌佢都完全冇諗過係自己問題
有冇諗過人地打乜佢就copy乜
根本假膠黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞