One piece 海賊王 1050 高清中文版

301 回覆
21 Like 34 Dislike
百獸團真係衰在登場前吹到大一大但到真出場又唔寫到好撚勁
好似六子咁除左頭槌妹叫合乎預期強度之外其他都唔太勁
而三災真係直頭寫到QK有霸王色都唔覺得過份
動畫有未想睇
今集應該好悶
頭槌妹應該係尾二廢, 最廢一定係細佬
覺得其他6子廢係尾田寫得差姐, 浪費晒D角色
就係頭槌妹尾二廢都竟然可以食完大媽組合技後仲有力追擊娜美
個陣真係令我對六子好有期望,點知一到六子草帽團對打戰就...
打鬥Match Up錯配啦
甚平依啲Level太高
配去打六子完全唔好睇
佢好似Endgame Dr Strange咁處理就最好

寧願佢寫3巨頭外草帽團每人搭一個武士打6子
營做苦戰效果
Chopper利用3種形態特性打恐龍應該幾正
可惜成場淨係喺到救人
留名比黑胡子執屍偷能力再打過
都而家我都唔明點解尾田唔俾甚平打J
起碼J身分上同實力上都好過劍齒虎

我都同意六子戰可以同9俠玩合作,一黎可以突顯到六子真係幾勁,二黎班9俠又唔洗成日忽然消失/打卒
凱多班𡃁天真過天真嬌
人數有撚用咩 一個霸王色全部瞓低啦
龍已經打過,再苦戰打一次相同能力敵人,唔覺尾田真係會咁做。

何況作者透露左,決定勝負根本唔係果實能力,而係霸氣對拼。
像羅傑靠霸氣,無能力一樣可以稱霸。
點會冇個識飛
書書果實條友咪喺度
瀑布嗰幕真on9
扮直升機個傻仔好難覺得勁
以家邊撚個滅亡呀弱智
富奸既跳同尾田既跳唔撚同好多
Hunter 既跳係同上一節/成個故事鋪排有連結先加插落去
Eg 中間插旅團係船上既移動for 希索加&古勒比加既劇情
令到觀眾會期待相遇一刻發生既化學效應
各王子既劇情係有互動 (結盟 佈局暗算)

相反尾田係公式化既劇情戰鬥 各自打一個敵人 打完唔會幫其他人 個感覺唔似睇緊一套漫畫 係同一時緊睇緊幾套漫畫 畫山治時山治就係主角 插佢落去純粹就係望下佢呢排點 驚人唔記得佢咁 但佢地打贏打輸對個戰局其實無咩影響 最緊要路飛同基德/羅贏 其他人都唔知打黎把撚
D死忠成日讚內容好多 好豐富 戰鬥場面好大
你畫得多野內容自然就多架啦 問題佢唔識處理角色間既戶動
六子係格硬畫出黎比其他船員pair一人一個咁打
你可以期待到d咩
話晒打四皇聯合團 叫全書最top既戰力之一
但草帽團 九俠 基德羅團可以一個主要人物都無死過 真心痴撚線 邊有深刻畫面
你自己連一句都睇唔明就話人弱智

兩個都用跳去處理,邊有亡
尾田今篇支線太多,搞到每條線分配唔好時間,

佢同富奸上船後一樣,每個人都分配唔好,角色出太多,自己睇番漫畫評論,其實好多巴打都有唔知/唔記得,佢地畫撚緊乜,場面跳來跳去。
仲有,好多角色甚至係主角,依家拖左咁多年,可能小岡基佬消失左十年都黎緊,

真係N集都未出過,死忠會話係特色,其實都係支線/人物/劇情太多,根本就係同海賊一樣,一星期一集得十幾頁,處理唔晒既問題。
照咁睇黑鬍個班幹部應該係四王入面最撚勁
唔知會點對草帽團
補番漫畫果一PART
解釋小玉點去鬼島
補刀好重要一開始打暈路飛捅多佢幾刀就唔駛搞到依家咁
你條友真係為左撐狗賊乜撚都講得出
小岡漫畫最後消失話數係345話
以家最新係390話 差距45話 你夠膽死屈佢好耐都無出現
屌你呢個係佢停刊問題 唔係劇情問題 屌你都戇撚鳩
家姐細佬前前後後畀唔同人人打7咗幾鑊
大媽路飛都出過手,要佢退場冇所謂啦。

蜘蛛女輸羅賓,都合理呀羅賓出左名開外掛關節技。

直升機輸俾將軍,可以間接講佢個博士D科技合金好硬。而且估唔到2年後激光仲未有上限,獲獲都一擊秒人。
山治踢唔開度門,芬奇用激光輕鬆開到。
唔好睇小芬奇,佢都好高攻。

劍齒虎同甚平唔同LV

我反而嫌骨仔,烏爺,冇機會表演1V1升LV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞