One piece 海賊王 1050 高清中文版

301 回覆
21 Like 34 Dislike
其實多人屌hxh既 但大部份都係屌佢休刊打機唔畫
拉埋hxh落水話佢都拖劇情 唔好怪op都拖 真係佢d盲反先講得出 佢篇潮文笑鳩佢扮獨到 永遠唱反調真係無講錯
唔係囉,當年高登屌爆HXH,再冇人敢搞火影。咩3分鐘睇完1分鐘睇完呢D爛回覆

你冇出咁多集肯出都謝天謝地

火影完左都上神枱,
你試下OP停三年可能都冇人再屌
400 我打錯 但你除開都係80話 一篇左右
都係遠遠未及op 話數
同埋你都講得無錯 拖唔拖唔一定關話數事
係關好唔好睇事 格硬塞一堆對主線無影響既野落去畫150話就睇撚到人好辛苦 呢樣野係你一直避開唔敢提
你真係咪傻啦,篇野其他人改先架,
波台大把唔同板本啦
我出名你見得多炸
舉到例未 邊到拖
我冇提?我前前後後屌左尾田亂開線幾多次你數下
原來係咁 寫得咁精準 我以為係為你度身訂造
你話完佢拖之後幫佢兜埋拖既原因 講到好似要人理解咁
與其話係屌佢 似幫佢洗白多
不如話邊篇唔拖啦,死忠先唔覺拖
有班人都屌到懶得屌,話你肯畫已經好好

最撚簡單蟻王死,我有一齊份讚果度已經拖。
貪婪之島,寫咁多爛卡又唔撚用都唔拖成?
篇野為左打垃圾炸彈魔都唔叫拖?
團長打希索加其實可以打少D。
旅團都唔叫拖?
由搵到老豆之後,劇情直頭拖到仆街,左飛右跳。

要搵位根本大撚把,一口氣睇唔覺拖,每集睇就真係好拖。

當然OP拖位仲多,同富奸一樣好多位可以縮,支線分太散,太多唔同人做唔同野。
同HXH一樣,好多讀者跟唔貼就亂。
乾兒子死了以後係山治年
幾歲𡃁仔
我覺得係呢2話先叫成熟d
拿,尾田係拖,我屌左N次啦,洗咩白

我當初出聲係有人屌係跳來跳去,我舉例指出咁撚多支線唔跳唔得,
如果真係一個一個角色直落,300話都畫唔晒

我撐既係跳來跳去呢個畫法去省略劇情。
唔支持一個人物戰鬥畫到尾
其實咪一撚樣
咁撚把炮叫富堅每週出刊唔好停囉
一個唔敬業唔尊重讀者嘅撚屌都好吹奏
根本2個一樣
,不過係有班人屌到懶得再屌

富奸展開成日想人估唔到,開左好多留白位唔收筆。劇情想人冇得駁。
實際上完左成篇野睇下個主軸,就知道大量無意義展開
原來150集架喇
唔知幾時開始睇左情報當睇左
有時情報仲詳細過漫畫
好似今集咁,文字情報有講凱多斷角。

如果唔睇情報,直接睇漫畫未必睇到斷角一幕
Ching其實知唔知咩係拖
GI 篇核心係要集齊咁多張卡爆機
卡有份難度低至高 咁好自然要講下d廢卡 但都唔係講左好耐 同埋主要係透過收集廢卡過程去帶出比司機教佢兩個念能力應用方法 同讀者解釋埋念系統 其實不可或缺
後面劇情已經發展到挑戰S級卡 炸彈魔作為boss的確係弱左d 你可能講得唔好睇 但點算拖呀?

團長打希索加團長使用既中間能力多到痴線 打左8話左右
但我唔覺有咩拖位 反而係佢複雜性太高 搞到要慢慢study佢邏輯 旅團蟻篇分支個part其實係hxh 入面比較真係無謂既一part 純粹用黎帶出團員實力 你話呢part係拖我覺得合理認同

所謂拖 係講完對個篇篇章毫無推進/對描寫入物角色無幫助既先叫拖 如果可以深化到劇情同人物已經唔算拖
Op真係有大量情節人物無深化下扔出黎左插右插
重要係主線推進緊個陣無啦啦插幾格入黎 真心癲
舉個例子先啦屌
幾時有1051 情報?
抽曬d女角水已經係人生贏家,仲有路飛傻仔幫手開國
星期三
阿金完美解釋咗凱多係點輸

https://youtu.be/iC0zmoH94XA
桃之助得8歲
佢仲要係唔夠一年前經歷死老豆老母,滅家滅國
嚟到和之國曾經俾敵人捉到毒打到就死
你想佢點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞