One piece 海賊王 1050 高清中文版

301 回覆
21 Like 34 Dislike
尾田而家係咁
好耐無睇,咁路飛打贏2個四王,懸賞金會升到去幾多?
(免強算)單挑贏四王(最強果個)+政府都好想要既神果實覺醒,真係50億都嫌少
將軍/國王,唔一定係最撚勁果個。
有好既家臣輔助就得。

大蛇一樣垃圾,俾九俠個預言嚇到癲,其他手下都笑鳩佢。

御田除左勁,都唔識合做將軍,佢為人太任意妄為,離開個國家咩都唔理話走就走。

而佢老豆壽喜燒相信都唔係D咩勁人。

桃之助睇過本日記,知道和之國同世界部份秘密。
佢睇完知道自己唔死得,有好重要嘅嘢做。
可能係天王都未定。

佢總算係召集咗咁多人去救個國家。
個個都當佢係主將係光月家精神像徵。

如果佢都唔識合,日和就更唔識合。
希望出返嚟翻譯hunter
班撚屌負血轉頭回滿血又打過

佢仲有好多片都好笑,等情報時睇一流
真係白頭佬
咁又畫大佢做乜撚野
夾硬夾佢做成年期然後一樣咁低b
其實幾型既

不過5 檔一出
之後應該唔會再開4 檔
係囉 邊位字幕組
我覺得修圖呢幾期都靚咗,早排好撚肉酸
https://youtu.be/aU-lroUuDYY

岩岩出左條大媽
疑似情報大和上船
出左情報

大和上船
人氣高到咁上年得幾集投票都入10強
好似人氣投票咁上映多次兔女逆襲 下下集變兔女上船
兔女似貓狗,短暫上過海賊船

當初出去都係想玩下探險下。
本身知道最終會匯合班皮毛族。

但呢轉唔係喎,唔知會唔會俾人捉住
尾田就算畫個二打六用一個單行本去食飯同屙屎
D 死忠都會話好
「人就係要食飯同屙屎架啦,好合理」
「你唔駛食飯屙屎咩?」
咁樣黎撐
但我欣賞既
OP 既 post 就係要有呢d 回應先似樣
個個都屌就太正常
到時連 post 都唔好笑就冇野好睇
大媽補藍刀,凱多升級棒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞