One piece 海賊王 1050 高清中文版

301 回覆
21 Like 34 Dislike
我有撐狗賊?不如話你為左撐獵人乜撚都講得出。

45話直接當唔停都即係成年冇出啦。

你試下海賊王成年唔出路飛
你試下龍珠成年唔出悟空
你試下火影成年唔出鳴人

一拳超人差唔多成年冇光頭咩劇情都驚俾人屌,作者自己都醒水加一兩集ON9劇情過渡啦

我一直屌緊OP支線太多處理唔好,你睇一半唔睇一半就屌人
講得好好
真係唔知打黎把黎
呢個邏輯可以再推一個問題出黎
既然d配角仔贏輸唔重要
點解唔畫佢地圍歐凱多?
各自單挑但個合理性又低
太多犯駁位好似睇緊TVB爛劇咁
直接頒個海賊王獎比路飛 完啦好嗎
佢唔係暗黑大陸篇既核心人物
唔出現有乜問題 出現先奇怪
同埋古勒比加係主角之一
延續旅團篇有乜問題
邊有人屌小岡佢地唔出現
獵人勁在每個角色都有魅力
唔似路飛擔撚晒大旗
有畫圍凱多,不過最後尾田套路要1V1熱血收頭
明知不可為而為之,好多漫畫都係咁架啦。

尾田如果搞三船長戰凱多,都一定係羅同基德出完大訓係度,等路飛打爆。
連呢一點都做唔到,比人屌得仲勁仲唔合理
其實路飛贏人好多次都唔合理架啦,
雷神都唔知點解仲俾佢打中,路奇都唔係D咩大傷,食連環拳就戰敗左,
卡2更係贏得不明不白,本來摸都摸唔到卡二,一直捱打鎖血鎖到學左預見未來。

睇OP就係要睇路飛一層一層打上去,
打完七武明哥,打卡二,打完卡2打凱多。

入島一刻,本身都預左路飛要贏凱多架啦,如果你同我講凱多係俾武士/羅基德呢D打贏,唔按套路收頭。
結果不似預期一定大量人出來屌,比依家更多。

我最期待個賞金同講世界局勢變化。
路飛當初由3千萬變億,1億變3億,5億變15億,
最想睇令一嚇一跳既大增加。
100億我都冇所謂,最緊要睇得爽,

若果尾田妹下妹下,加到路飛得20億少過黑胡,我一定屌
Cls 一直都唔合理 所以唔合理先係合理
好多人一直講凱多冇咩大傷

其實凱多如果真的要計傷。好多下都食左好撚重傷。
九俠一人隊一野,換其他人都夠死幾十次

五超新星果度,換係其他大海賊,可能都就死撚左啦。
連基拉果招都算打到凱多內部。
羅果招直頭可以秒人

路飛霸纏打到凱多多次標血。
五檔直頭入佢身體內大破壞,整脹佢。
又係自己個口度食左一發熱息。
猿王槍/亂打,之類無數拳.......

其實好多招都可以秒凱多,只係係睇尾田用邊一招。

但尾田做得唔好就係隻凱多太硬淨,白胡死前都會有慢慢弱/力不從心既訊號俾讀者睇到。
雖然側面講左好多次,但凱多撐到食最後一招時好多讀者都唔覺佢虛弱左,覺得路飛係一拳超人
條友弱智
Hunter 不嬲4主角
出D唔出D,咪即係有人冇得出囉,
其他人潛緊水,
同屌尾田角色時間分配有問題情況一樣

根本呢D問題就係咁,漫畫一長一多分支,就會有OP同HXH呢類角色潛好耐,節奏做唔好,拖呢類問題出現。
其實你無睇就唔好扮撚到有睇咁啦
小岡同基路亞唔撚係暗黑大陸篇架柒頭
除左休刊比人屌 我真係未聽過有人屌hxh拖
比人屌op拖既原因係佢好多角色同主線其實無乜關係
但又係咁加插落黎呀 屌你傻鳩鳩sir唔好扮睇唔到啦
因為路飛係莊家食夾棍
咩野柒頭?討論可唔可以好好傾下?
發現你除左前面閱讀理解差,未睇晒就回應人之外,仲成日亂加粗口屌左人先。

我有睇架,富奸同尾田,咪就係冇照顧到其他讀者需求囉。
盲撐有咩用錯左就要認架啦
尾田富奸錯我都一樣屌
佢寫路飛做血統撚天命之子開始就已經唔係靠努力啦。

鷹眼話咩路飛有大海上最強力量,以前以為講路飛得人心,原來佢一早睇透主角光環先係最強
直接覺醒縮短100話,5集打完
可唔可以唔好亂屌人先,粗口個個都識打。

冇人屌HXH拖?你真係印象派黎架喎?9UP都有個譜啦一定有人屌過啦,

佢拖嗰個方法同尾田一樣,就係每一篇章不停開支線。
不過富奸高明少少就係唔畀班人去討論劇情後續,因為根本冇得討論。
尾田就低手D,都係唔想你估到,但係大主軸冇變,讀者可以捉到少少路。

HXH迷當年高登,成日休刊去踩火影OP,
當年俾我屌撚到柒潛,估唔到又番來做印象派去踩其他漫畫
大媽打羅同基德都係,一早冇晒反應,可以擰甩佢個頭
冇血統,監獄革命軍會聽佢老點?
卡普都唔會讓路俾佢救艾斯。
熊都唔會幫佢激鳩莫利亞,搞到正面同路飛打。

甚至,羅格鎮果陣已經俾煙佬捉左

更未必會有霸王色,一世都難做王
見到個仆街仔二世祖桃之助就燥
話話都見到佢係咁鬼打牆
我要開國 我都係唔開喇係咁loop
再唔係就我要整舊雲 我整唔到又loop過
話話對白都好copy and paste咁
我寧願佢一開始整唔到雲
之後驚失敗驚到喊住咁整最後先出到雲
都好過而家今話的我打倒上一話的我
邊篇拖? 300話都未到 你講黎睇睇 唔好9up
凱多篇都畫左3成年150話 已經係半套hunter
Hunter 250話已經完左獵人考試 基路亞家族 旅團篇
貪婪之島 蟻篇 邊個9up?
而家每個星期唔係期待新一話,係期待你班毒撚係度大戰
其實都係得你反hxh
有人屌過 = 得你自己屌過
300話未到又為左踩尾田改答案?

你用OP過千集角度講300幾集嘢?
一拳超人未夠100話開始俾人屌拖啦

富奸尾田夠集集塞滿字TIM啦,

你連最簡單一個拖字都未明拖唔拖根本同總集數無關。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞