[I'm stupid] F1 2022 摩納哥站 討論區

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
叻 LAT 周 Max
周 保子 lat
同埋AM 跑Q 前cooling 改咗即刻錯晒balance勁多oversteer
仲要冇spare part 俾炒車換
俾多啲時間啦

https://www.auto-motor-und-sport.de/formel-1/halbneuer-aston-martin-amr-22-gewichtslimit-auto-fuer-top-ten/
F1 YT delete左個條 叻摩納哥站炒車compilation 呢度有得睇
https://www.reddit.com/r/formuladank/comments/uxnc6r/f1_youtube_channels_privatized_video_charles/
保齡球子果次係因為toto落order, 佢發脾四啫
上次Imola跑乾濕地幾好吖
保子揸住架跑慢彎第三甚至第二好嘅車
全世界諗住 alfa 做黑馬
然後落雨 spin 炒咗都幾好笑
原來支旗落錯左,唔怪得要 delete
但又唔見佢改返岩後放條新既出黎
21 年個 onboard 用咗辛斯
Get in there 19叻
叻 Pole to win 硬
平治可能執porpoising都執左唔少錢
辛屍炒少次再講啦
咁辛斯應該得Miami個次貴d瓜,澳洲同imola應該無咩野整
個個都話佢炒

今鋪仲唔燈到佢pole to win
Alpine, Alfa 同Haas 都反對加cap, 呢啲應該都係有預通脹/本身唔夠錢使,無咩特別

比較有興趣想知支持嗰7隊裏面有邊個其實係食花生想攞下著數
蕉話晒都廠隊,原來都唔夠錢駛
點解咁講
Alpine 廠隊竟然洗唔哂d錢,唔信佢會預咁高通脹
想攬炒姐可能
我突10% 但你突30% 咁
otmar慳錢大師嚟,可能真係有兩手準備
大家好似唔記得otmar 喺舊公司嘅成績
都有1個分冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞