[I'm stupid] F1 2022 摩納哥站 討論區

1001 回覆
2 Like 29 Dislike

Lawson 5 places grid drop + lap set under yellow flag deleted
Iwasa 10 places grid drop + lap set under yellow flag deleted
大頭
整唔番咪唔會比佢lap
新車同過去23十年特性唔同
FP 跑摩納哥一定要試 limit
試 limit 一定有人炒

不幸就係炒嗰個呢排係眾矢之的
四慢錯在錯時間入行
入行時前面大師兄贏太多,部車比人閹左
之後比火星車屌打足咁多年
佢成日笑笑口,但佢既心理壓力應該最大

希望未來nascar 玩得開心d 啦
同Kimi 一齊玩
真,以前係紅牛有往績
威龍個期又做到大佬

雖然證明係有料同黑仔

但係唔 respect 黃旗難聽都係話抵死

和牛二號
大頭同on9con, 大家都用紅軚但相差秒幾
有種感覺和牛啱啱段tr又會比有心人士炒大
真係

Engineer: Daniel, is the car okay?

RIC: I’m okay

之後

Engineer: I am glad you are okay, we will fix the car. Don’t panic.

RIC: Understood. Umm… I will explain when I get back

希望冇錯
Everyone just... come on please!
點解岩佐會罰多啲
就快1:12了
突然諗

會唔會又係搵四萬試 extreme setting
明明架車 FP1 完全冇咁既問題
一直 p5 p7 附近
拉利勁到
Lawson Doohan single yellow
Iwasa double yellow
咸狗頂住咗素狗
謝清
都叫有補翻句嘅....
CLS 叻
Lec炒未
點解岩佐會罰多啲
Lawson Doohan single yellow
Iwasa double yellow

Doohan no further action
咸sir啲時間
唔係第一句講已經衰咗啦
PR 上連登知自己柒左
岩佐係rookie我覺得買個教訓啦
但係羅神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞