[I'm stupid] F1 2022 摩納哥站 討論區

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
原本諗住笑佢爭高手術

諗諗下和牛好似肩傷 希望佢快啲好返
牛奶仔呢場咩事,咁跑得
今日d radio咁mean
佢一出t13 floor擦地失咗df炒
笑死 四慢下年好快都再見
之前睇到條YouTube片sim f1跑澳門
落山最後果個灣f1車太闊好似唔夠轉
計畫通

[關注尾龍骨健康] F1 2022 摩納哥站 討論區 2
https://lih.kg/3020352
都幾肯定driver briefing 會有講,但點解四萬咁都唔收油
叻果時間已經係上年自己pole lap 慢2秒多,唔通真係又pole
收油點搵 limit
我都話佢幫人手試 setting
load 低啲架車,得既咪放去4號車,唔得咪由佢炒牆囉,反正佢炒又可以賴佢

may the bot be with you ,always

唔關收油事la
都幾肯定driver briefing 會有講,但點解四萬咁都唔收油

https://twitter.com/grid_pod/status/1530219950018789376?s=21&t=96E6QRt6do11Qf7kZ3tDjw
唔關收油事la
彈到冇 downforce 唔大炒執到
咁多年演化游泳池灣都係盡油入
今年反而唔得
唔知四萬仲有冇隊會要
https://www.formula1.com/en/latest/video.ricciardo-says-he-pushed-a-little-too-far-on-setup-after-strange-fp2-shunt.1733998273754927918.html

but the Australian driver hinted it might have been down to pushing too far on car set up

老麥真係
四萬退休了
和牛俾人 reprimand
今季第四次 仲有一次就理論上會罰
咁高人工邊個會要
除非佢肯收返中下遊車手人工啦

但細車隊都有哂自己車手既planning
HAAS 未來兩年年都係波哥同炒車王
愛慢 會keep保子 支那周就有錢又唔太差應該可以玩多年
威記 傳緊Oscar 頂大佬 泰仔就睇下氣係咪走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞