[I'm stupid] F1 2022 摩納哥站 討論區

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
見到格仔旗

但係唔夠 fuel sample
唔講都唔記得loop hole個新聞

依家好似無一隊有
搞咩今年Q同race啲時間唔同
正賽後比人發現DRS唔小心開大左
FREC原來咁多車鬥
個 loop hole 去到最後係咪平個 0 pod
係 就嚟40架車
因為一隊可以出成三四架車

FREC留意車手
Beganovic 暫時2站4場都podium
Paul Aron 平治青訓 已經玩到第三年呢個級別賽事 傳緊今年贏唔到就比平治踢走
Minì 意大利人 垃利迷 19叻粉 被視為意大利希望 暫時唔屬於任何車隊青訓 睇下嚟緊垃利會唔會收佢返去
Mari Boya 係西班牙國內卡丁車橫掃 升上方程式之後表現起伏大
https://youtu.be/Vadn-O5cI60

FREC排位A組完結
準備B組
以前8點食住飯睇啱啱好

威記甩名但係麥記落返名
Sus😳😳
又消費Senna
唔好意思,想問點解全部香檳都係Ferrari?
哦,F1 podium champagne 贊助商嚟,唔係法記
F1 says that Ferrari Trento has been named as the official Sparkling Wine of F1 in a partnership that will last for the next three years.
上年開始已經係 然後嗰個笑佢哋呢個係唯一上到podium嘅拉利
sor 好柒tim
我上次都覺得奇
Max 開香檳但係大大個Ferrari 字

人地個個有大貨車
佢用3.5T van仔
唔會啦 荷蘭Fans 繼續荷蘭興奮
咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞