[I'm stupid] F1 2022 摩納哥站 討論區

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
2025係齋簽indy部門定老麥賽車集團
你唔想要四萬不如解約啦麥記
而家咁樣似玩走佢咁
撞車你問佢架車有冇事先真心癲
好似天線低低B隻紫色嘢
we are looooooking. keep your head dowaaaan,
:Is the car okay?

Yes Im okay

:Yea..But is the car okay?

解約咪要賠足
但呢單野我覺得工程師唔小心真性情左啫
簽左麥拿倫Racing 咋嗎,下年去鬥FE都係約
平過解約錢掛
btw星期六日會有nurburgring 24h 耐力賽
呢到有冇ching有睇開
抵架. 又慢 又高人工 走吧
https://youtu.be/IjGC6HmJhj4

下年唔會見四慢 bye bye

車隊用埋垃利
挑戰-100分
https://twitter.com/KindaGoodBird/status/1530266904908029952?t=G1Ipd4_jEzZMAN_JVHoxeg&s=19
班stewards好鬼憎佢
快啲罰埋第五次等佢開到副新PU慳返10格

正經: 懷疑和牛見到班stewards英文未好到為自己辯護?咁細牛又見無乜危機當然唔出聲...
話撚左佢啦
一定係叫佢試 extreme setup 得就俾奶唔得就死佢
無大直路 拉利都幾難輸

19叻 sainz 1-2 無難度
痴線
RIC明明係今屆車手入面除咗四個世界冠軍同BOT ,生涯攞最多分站冠軍都咁對佢

四萬被排濟確定
netflix:又有野講
想睇,好似賽完就f1
2) Netflix 有咩係假架?
1. 咸蛇手車乾淨
2. 四萬同max不和
3. 佩雷斯逼害ocon,ocon好慘
4. 廢圖過氣老屎忽霸住個位,阻住叻上位
5. Lando 同Carlos 不和
6. 四萬同Lando 不和
7. Mazespin 唔差
-待補充-

頭po可以改
改做四萬同麥記不和
真嘅嘢點樣假法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞