有無C#/React programmer有興趣一齊寫系統?

204 回覆
2 Like 110 Dislike
多謝你我schedule過都要一個月後先準備好,希望堅持到
第一個potential customer不過叫老闆轉系統又係好難。
睇你個系統預唔預web-based
if no
maui有得諗
每個行業改下個UI同config,又可以當第二件product sell,呢個都可行。個concept似headless erp。

好多問題都係湊客的問題,湊唔掂個客咪整死p仔
即係要有pro-forma invoice要有payment schedule要有consolidated invoicing同account statement,你仲想加埋可以set automation咁咁要搵多啲人手
都可以嘅pos電腦銀機printer呀,貨倉handheld, rfid呀,kiosk都是hardware。
都係寫一堆web app呀,console app呀,desktop, tablet, mobile app呀,唔會太關infra事。
dev時咪local,win 11 有 wsl 行埋redis,infra睇情況嘅啫,一條友用咪一個server夠,正常咪拆開database server, web server,多report行咪拆埋reporting server
target 既人唔同
好多以前寫開 webform 咪屌鳩依家 Microsoft 簡單複雜化
我寫開webform我十分支持microsoft而家嘅轉變
啱啱發現咗個好強大的對手,dynamic 365 Business Central,仲要係好平下,真係要整勁啲。有無人用過?
https://forms.gle/J7iPSfHR74XC5aZh7

整咗張form,有興趣可以留個資料,等我可以預有幾多人join。多人join會有更多可能性,planning可以更具體。
最新比maui 玩殘
d platform specified library 好多都唔stable
你見過delay 咁耐就知
所以咪話M$有齊晒
人地仲可以LINK咪自己automate, office全套
與其自己由頭寫全套
不如拎現有product黎賣
ching 平時企喺到寫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞