【展望未來(護級達)】阿仙奴21-22球迷吹水區 MMXLVI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
Aston Villa is delighted to announce the signing of Boubacar Kamara on a five-year contract! ✅

又係維拉 做嘢咁快
我地依家薪資結構唔重要啦,一堆人走咗依家我地大把薪酬空間加薪,saka nk呢啲仲係廉價童工價,就算一口氣加到每人100k先係用緊羊哥個筆錢

拿卡又大機會會走,有錢有薪酬空間就簽注重質素好過卡雲尼應該準備退休,無謂簽嚟做後備,搞著自己又搞著人

我哋需要前鋒
簽卡法利雲同利雲?
人地有歐聯,好命嘅一季60場波,耶蘇可以打右翼
zoom, claim, kulu, lucas 再加多個有能力嘅根本係基本配置,5個人share 3個前鋒位根本大把正選機會
IAN Wright?
耶穌呢啲踢到幾個位多功能,根本去邊都唔怕冇波踢
關我撚事
唔重要? 利就係呢樣野唔敢比salah太高人工
Mane 睇實salah 叫幾多跟實叫

有錢用唔代表要一口氣狂加 你簽得一個20m
就有下一個 下兩個

而家party 封頂 saka 都叫唔到果個價
你簽多幾個輪換用得下既好過all in 一個半個啦
除非真係當年hazard果d級數兼當打 就真係可以講不惜破壞哂個架構都要簽

卡雲尼呢d回塘後備中鋒 完全唔值 兼無討論空間
可中堅 可防中 178cm
放luiz未
只係洗250m但有頭六其實已經overachieve
炒左阿迪達會降班
點止高層,仲有d on9球迷
不嬲支持干爹
但係呢度啲人覺得簽多個人就一定係後備冇正選,saka,奧哥一定場場正選勝利11人
Saka呢啲最多都係自家球會新星嘅水平,唔會嗌得好貴啦
人地mane同salah都係冠軍隊球王級,比較返我地就係以前羊哥嗰個水平,saka呢啲點比

依家我地走羊走拿,真係夠空間簽兩三個質素幾好,叫緊150k週薪或以上嘅人
耶穌踢翼樣本唔算多 講真

而且我地唔缺翼鋒
係夠空間 150k x2-3 可以 亦應該要 但起馬要有正選水平啦
美羊羊
Party呢啲傷多過踢,有時又冇態+藍天射球,我個人嚟講唔係好收貨,期待今個轉會窗簽到啲質素幾好又硬淨嘅球員。呢個薪酬要aim正選架喇
不過呢度干地不了杜嘈不了高普不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞