【展望未來(護級達)】阿仙奴21-22球迷吹水區 MMXLVI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
佢今季多咗其他野睇
尋日有球Saka單刀係佢控個波落嚟做支點放直線俾Saka
事實愛狗勁過達狗幾班波
根本上西甲頭3名年年都係個3隊
同英超冇得比, 西甲年年都係得一隊爭第4架啦
達狗殺到歐霸4強都話佢叻啦
小三冠王
咁依家英超前2咪又係個2隊 其他隊爭2個位
已經差好撚遠啦下嘛

佢西甲係輸哂俾啲護級隊喎 咁既成績係阿仙奴咪又係仆哂街
愛蛇今季連貝迪斯都爭唔贏 反達都唔洗盲撐愛蛇掛
問題係英超隊隊都係金錢球會
其他係得嗰1-2隊燒錢
如果aim聯賽頭4 愛sir一定唔會係一個好人選 愛sir只適合踢歐洲賽
利伸:反達迷雲
講真近六年五次英超冠軍都90分以上其實都幾癲
仲要兩年90分亞軍
就咁睇, 你唔post我都唔知
愛蛇原來聯賽和馬體x1 和皇馬x2, 羸巴x1勁撚到
你輸哂俾啲護級隊係 尾個3隊定咩先? 我地都輸升班馬+ d 護級隊啦
同埋佢西甲輸得小過我地啦 我地輸13 佢輸11 係和得多紅十字
人地連愛記 巴黎啲野都del哂喎
似係想記錄下由球員轉型教練
想刪咪刪囉 做咩比個莫須有罪名佢
18/19 都唔知做乜
98 VS 97分

第2名全季差D不敗 淨係輸得1場
愛狗話哂都拎過幾屆歐霸
不過佢在位期間阿狗爆緊管理層內亂
加齊迪斯比米斯連達迫走
之後米斯連達都比人迫走埋
跟住Raul又比人發現穿櫃桶底
只怪愛狗生不逢時
佢自己又唔爭氣
學左成年連用英文打招呼都講唔正
個樣又衰衰咁
搞到冇球迷鍾意
不過如果你問Saka同Rowe
佢地都鍾意愛Sir
雖然達狗試過56分,但係如果愛蛇今季59分咪都係俾人屌死
愛Sir係歐洲盃賽大師,而家既阿記,未夠火候

利申 迷阿
good ebening

愛狗定臭閪達勁d, 歐霸果時已經話左比大家知
可以話愛蛇盃賽勁 但聯賽真係不了
肯定係達功勞。
迷達了肯定有新3年計劃
佢入到歐聯4強 + 淨洗50M買人 都入到前5 都當佢神咁拜啦
係,最亂嘅時候接爺爺棒,死梗
其實愛蛇歐霸歐聯太勁 先有個錯覺佢聯賽垃圾姐
佢最勁咪帶PSG同阿狗
兩隊都係柒左一年 其他都係帶D中上上游 仲要年年雙線
今季死達狗單線
咁可能阿仙奴真係唔啱佢,連續兩年歐霸出局。
一走即刻贏冠軍
速度型支點小偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞