【展望未來(護級達)】阿仙奴21-22球迷吹水區 MMXLVI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
你慢慢研究我諗乜我哋隊波人滿之患嗰陣又唔係咁講你而家講緊嗰樣嘢三角形嚟
喂,荷甲都笑鳩你喎
一定唔關事啦荷甲體力化咁多
風水問題
早幾年就怪軍醫 換撚左 都係一9樣
你見其他隊都係勝利11人 冇重傷
白t 國際賽照出、人地痢蘿蔔頭+阿奴 都識扮傷 唔去國際賽
世三同法比狗都屌過干地訓練好chur

冠軍球隊唔同啲
我唔係屌緊你唔好get錯 我曲緊上面
阿迪達提上年拎依個分就有前4
真係好冇大志
派狗今年又係幾關鍵
今季聯賽14場冇派狗輸7場和1場
其他隊練波重點應該係體能 > 戰術 > 小球技術
我地爺爺以前係 小球技術>>>> 體能;無戰術
宜家達狗係 19戰術>>>技術>>>>>體能
洗唔洗簽風水型前鋒番黎化解
佢同沙哥個位 啲後備差太遠

一傷就出哂事
阿迷忽略咗一樣嘢 就係派狗實力真係有英超top3中場 無論攻防都係 有佢14場分分鐘贏到11,12場
曲曲曲,肯回應未呀柒頭
仲有荷甲水平都笑鳩你喎

咁撚多年
由雲加到達狗
都只係重視技戰唔重視體能
呢個問題都仲有人護航
Exactly 就係咁
阿迪達表示:「我們做了我們必須要做的事情,我們很清楚我們需要做好自己並等待奇蹟,但很遺憾奇蹟沒能出現。積分榜是不會說謊的,上個賽季車路士只拿到67分便獲得了歐冠聯資格,而我們如今拿到69分卻沒能躋身前四,這就是英超聯賽現在的水平。」

「我們致力於為球迷而戰,這是球迷們應得的,他們為我們做的每一件事都幫助了我們很多。很抱歉,我無法在今天評估整個賽季,上週的失利依舊讓我痛苦,我想對我們本賽季的表現做出公正的評價。」

「我能保證的是我們確實盡最大可能努力了,達到了現在的位置。我認為所有人都很清楚球迷幫助了我們很多,我們要達到十年以前或二十年以前的水平,我們知道這是我們需要做的,我們不能停止行動。我今天深感失望,因為我們曾創造出了希望,我認為球隊能夠做到,因為那是我們值得的。但最終我們沒能實現目標,我感到十分愧疚,我們沒能達到預期水準,這令人失望。」

「我們的標準是取得勝利,如果我們沒有進取心或不考慮時間因素的話就不會成功。所以我的目標是贏得獎盃,我的計劃就是不斷取勝,以及弄清楚在此之前我們必須做些什麼才能達到那個水平。」
如果愛sir令歐霸應該唔會咁快雞住,我諗達唔洗雞嘅原因係令社區盾同埋fa cup,中間係過左曼城車仔利記,以往除左對車有得踢,都係比依兩隊㩒住,之後個年比人睇穿唔work。9981斬,以為聖誕要比人雞又比佢臨尾過到。然後靠ESR打起左一段。最後無歐賽踢。

然後今年除左頭3場,其實之後中間都打起左段,今年去到30場都叫穩定。係尾10場3月尾打完國際期班人全部跌哂態,白T派對傷,依個係轉捩點。中場無人中場hold波控波,無人取替,黑T就完全唔惦。

成日話唔岩換個個教練,依家市場上有乜教練會肯黎?係咪好似熱刺炒摩佬然後請紐盧?佢地個夏季搵左好多教練,但無乜人so佢。仲要佢地令住世界級嘅kane+son。達依家叫做搞得惦更衣室同高層,起碼高層都肯課金比佢。入嘅人都對版。

季中曼同熱刺都炒教練,請左蘭歷克同干地。前者得頭幾場好少少,之後班球員都唔賣力。干地就有料,一上任搞惦後防,打起返kane同son咁樣入返前四,佢一上任好多場絕殺,但干地要預佢無限課金,唔課金踢炮唔撈。國米好例子。車仔個時搵干地教,都係要買大牌球員,佢要買盧卡古但車送佢莫拉達。佢要乜人車就不斷搵替代品。最後大家分手收場仲要上埋法庭。

當然你可以令車黎做例子作為炒教練嘅好處,但佢地其實換教練都係差唔多類型,同埋佢地本身隊波有一定實力嘅球員。當然要多謝佢地有個油王心腹瑪蓮娜去搞簽人,同埋起碼係合理價錢。

下面條片講曼聯費sir後炒教練炒哂團隊,幾年換一次教練,最後個個教練都唔同風格炒哂車。你諗下肯課金嘅曼都炒車炒到咁,我地會點?

達雖然d波係有時西西地個人唔多變通,但今季都叫打起左個form,要再熟d同搵plan b。我諗下季雙線作戰,最大問題應該係體力,今季打少歐賽都傷成咁,想像唔到我地無板凳深度之下會令乜成績。達唔可以再打勝利11人。要有輪換。

我諗下季目標都係令前六同入歐霸,求神拜佛夏天真係肯課金買人。下季咪再勝利11人。

同埋隊波咁多幼幼,我諗除左皇炒安76,佢有可能教下之外,應該無乜頂級教頭會黎教我地班波。請都可能只係請到同達差唔多嘅教練。

https://youtu.be/j-e79ba7Cec
Pepe唔似saka用腦踢波
睇下熱肯唔肯課金,唔課金我覺得干地會踢炮唔撈
後期要買豪門棄將黎保戰績
同埋好彩平價執到卡蘇自帶體系
雲狗藍斯燒山輪流carry
先叫做長期有4弟
之後買拿狗走場狗沙哥果堆中伏之後已經頂唔住
好嬲呀?
點睇歐霸全部垃圾

我地應輕鬆大熱門 下年整個迷你4冠王
重奪FA Cup最岩大展拳腳擴充 點知成個球會方針廢既 唔買前鋒
到之後第四都開始危既時侯先高價買廢人
睇下邊隊歐聯跌落黎再講
笑死我

係呀嬲呀
嬲隊波咁多年都搞唔好
至於你啲柒頭球迷比我當笑料開心下冇咁嬲都ok
除咗熱其他冇機啦 但佢敢跌落嚟我地立即洗版恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞