【展望未來(護級達)】阿仙奴21-22球迷吹水區 MMXLVI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
咪係,人地職業生涯最後機會。

不過,對於阿記都未必會簽“冇再升值”既球員,除非個位置好缺人。最多前鋒簽多個25-27歲,太子仔應該呢層會揸得好緊,寧願比“多少少”
週薪
一野轟落去買Moussa Diaby 啦
個目標大約都係4-6位,睇下歐洲賽行遠dd,始終下年變數太多(球隊人員規模要擴充,完約續約既球員都多)

球隊就同Arteta續左約,希望佢早D完成下季個game plan(五人輪換 / 歐洲賽 / 世界杯期間調整)
醬油?
£250,000
但高大中鋒買小見小,已經諗唔到咩人可以幫到手又肯黎
嫌隊波唔夠玻璃咩
卡雲尼 大把貨,去意甲爭冠都得啦,唔洗英超坐後備啦
你諗下你公司有個搵十萬坐係度玩手機 然後你收兩三萬做到隻狗咁係咩感受先

仲要咁老

高大中鋒 我覺得可以試下 Schick
達狗真係笑死人 教左兩年半有咩進步過
有冇迷達手足出黎講解下
點解要進步

再睇吓個open play入波

只係水晶宮維拉之流,獌聯都多9球

達狗進攻有form
我地係反擊之鬼
今年車曼李一齊柒
出年仲有隊死仆街紐狗
望就望曼都柒出年真係英超盛世
高干哥杜 加埋幾隊金錢足球
都係少鏝33球
唔算太差喇
達蛇大撚把野好J
上面有人話得利同曼城羸波多過我地唔講我都唔知達蛇咁勁
得鏝猁車熱高分過我地
kululu呢d冇爆發力翼仲要黎做咩
屁屁仲好過佢
達狗做野唔洗你教。
死撚開啦屌你老母熱狗
我欣賞son仔 你們可以打9我了
今季 Saka + ESR + NK 低人工過Laca,下季又搵個大哥前鋒...?

Xhaka呢d 真係更衣室大哥就話高小許都冇所謂姐。

唔係挑剔揀球員,但真係唔啱用呢...
係阿狗區j熱狗唔打鳩你唔通幫你含咩,叫你老母幫你含啦,傻閪
你做政府工最多呢啲情況啦

同埋人地有訓練ready比賽,只係佢表現差/教練唔用姐,點解你會覺得啲細嘅就唔服,除非你話條友訓練hea/詐病唔比賽,唔係嘅話我唔同意你個感受論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞